Sarah Connor Chronicles DVD İncelemesi

Sarah Connor Chronicles , önceden belirlenmiş bir zaman çizelgesinin sıkı kısıtlamaları içinde çalışırken hem yenilikçi hem de merak uyandıran 2007 TV dizisinde gerçek bir sürprizdi.

Üçüncü Terminator filminin bize John Connor’ın ölmediğini ve Skynet’e karşı gelecekteki bir savaşta insanlığa liderlik etmeye devam ettiğini söylediği gerçeğine dayanarak, bunu nasıl ilginç hale getireceklerini merak ettiğim için ilk başta izledim. ve Terminatörleri.

Ama kısa süre sonra, TV şovu Terminatör ilminden biraz farklı olarak kendi yolunu çizmeye başladığından, bunların sorunlar olduğunu bile unutmuştum.

Burada tasvir edilen olaylar, ikinci ve üçüncü filmler arasında, Sarah ve John, insanlığın tek umudunu yok etmek için gönderilen gelecekten gelen siborglar tarafından takip edilen ABD’de dolaşırken gerçekleşir. Hayatta kalmalarına, John’u gelecekteki benliği tarafından korumak için gönderilen ve görmezden gelinmesi zor Arnold Schwarzenegger T-800 modelinden daha iyi topluma karışabilen bir kadın sonlandırıcı olan Cameron yardım ediyor.

Yakalayamayanlar için, sadece dokuz bölümden oluşan bu (yazarların) ihtara dayalı sezonunun üç disklik DVD çıkışıyla işte size bir şans. Onları tekrar görme şansı verildiğinde, bu serinin ilerleyişi etkileyici. Biraz hantal başlıyor, ancak çok geçmeden hiper alaşımlı savaş şasisi hızlanıyor ve dokuzuncu bölümde gerçekten harika.

İngiliz Aktris Lena Headey’in Sarah rolünde ve Summer Glau’nun inanılmaz derecede ince kadın Terminatör Cameron rolünde mükemmel performansları var ve bunlar olay örgüsünün geliştirilmesi için sağlam bir çapa görevi görüyor. Ama aslında Chronicles’ın gerçek gücünün daha az profilli rollerde yattığını düşünüyorum, özellikle FBI Ajanı James Ellison rolündeki Richard T. Jones ve orijinalinde zamanda geriye gönderilen geleceğin özgürlük savaşçısı Kyle’ın kardeşi ‘Derek Reese’ rolündeki Brian Austin Green. Aynı zamanda John’un babası olan Terminatör filmi.

Şovu gördüyseniz, burada sizin için ekstra olan ne var? Dürüst olmak gerekirse çok az. İlk diskte silinmiş dört sahne vardır: üçü pilottan ve diğeri ikinci diskte. Üçüncü diskler daha fazlasını içermez. Hayal kırıklığı yaratacak şekilde hiçbir belgesel veya yorum parçası yok, sıfır. Bu açıdan koleksiyon, şovu kaçıran meraklılar için iyi bir satın alma, ancak mevcut hayranlar için çok az heyecan sunuyor.

Şimdi Chronicles’ın verdiği sözleri yerine getirip getiremeyeceğini öğrenmek için ikinci sezona kadar beklememiz gerekiyor , ama ben iyimserim. McG filmi Terminator: Salvation ile nasıl bir ilişkisi olabilir ya da olmayabilir, kimse tahmin edemez. Belki de hiç?

Cameron’ın dediği gibi, The Sarah Connor Chronicles ‘sıkı’ ve Terminatör evrenini seviyorsanız kesinlikle görülmeye değer. Bu metal iç iskeleti detaylandırmak için silinmiş dört sahne dışında herhangi bir destekleyici malzeme bulma zahmetine katlanmasalar bile.

Bu üç disk koleksiyonunun RRP’si 29,99 £, ancak eminim çok daha ucuza bulunabilir.

https://izlefilmdizi.co/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı