Kara Şövalye Nolan, Bale, Caine ve Arkadaşları Ledger’dan Bahsediyor

Kara Şövalye’nin yönetmeni Christopher Nolan, dün Londra’daki Dorchester otelinde düzenlediği basın toplantısında , gişe rekorları kıran filmi tartışmak üzere yıldızlar Christian Bale, Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal, Michael Caine ve yapımcılar Charles Roven ve Emma Thomas ile bir araya geldi. Joker rolündeki performansı dünya çapında övülen merhum Heath Ledger ile çalışma deneyimlerini hatırladıkları için mutlular. Den Of Geek oradaydı.

Heath’le ilgili.

Christopher Nolan, “En yapıcı şekillerde, onunla çalışmak müthişti. Karakterin ikonografisinin etini insan gerçekliğiyle tam olarak nasıl dengelediğini, karakterin gerçekten tehditkar olmasına izin veren psikolojik gerçekliği, çünkü ona bir kişi olarak inanabilirsiniz.

“Bunu izlemek gerçekten çok heyecan vericiydi, unsurların bu çok öngörülemeyen kombinasyonu. Her hareketinde karakterin kalbinden bir şeyler yerleştirdi. Fiziksel hareketleri, yürüme şekli, hareket etme şekli. Hepsinin bir araya geldiğini görmek oldukça büyüleyiciydi.”

Kara Şövalye’de Harvey Dent/Two-Face’i oynayan Aaron Eckhart’ın, Ocak ayında 28 yaşında kazara aşırı dozda reçeteli ilaç alarak ölen Perth doğumlu aktörle ilgili biraz daha yerel anıları vardı.

Eckhart, ” Adanmışlığını fark ettim,” dedi. “Karakterine olan sevgisi, makyaj fragmanında yer alması ve onun makyajını yapmasını ve yaratılırken onunla oynamasını izlemesi. Bu bir heyecandı. Ekipler bir oyuncunun sürecini yanlış anlayabilir, bazen kesme dediğinizde, kendinizi kapatmanızı beklerler ve Heath’le filmde geçirdiğim kısa süre içinde, enerjisini devam ettirecek kararlılığa, disipline ve cesarete sahip olmasına bayılıyorum. böylece ertesi güne kadar toparlaması olmadı. Ve bunu yapma şekli beni çok etkiledi.”

Sir Michael Caine, Ledger ile olan tek sahnesinden de söz etti: “Aslında onunla herhangi bir diyalogum olmamasına rağmen, çekimden önce konuşurken beni etkileyen şey, onun ne kadar sakin ve sıradan olmasıydı. Sonra bir şekilde ortadan kayboldu ve bir asansörden Joker olarak çıktı ve bir performans karşısında bu kadar şaşırdığımı hatırlamıyorum, özellikle de onunla az önce konuşurken. Bunun inanılmaz olduğunu düşündüm.”

Oldukça sakin bir Christian Bale, Ledger hakkında yalnızca birkaç dakika konuştu ve “karşısında olmak oldukça büyüleyiciydi” dedi.

” Bence onun ve filmlerinin harika yanı, kesinlikle özgür olması, yani yanlış bir şey yapabileceğini düşünmüyorum.” The Dark Knight’ta Bruce Wayne’in çocukluk arkadaşı ve büyük aşkı Rachel Dawes rolünü Katie Holmes’tan devralan Maggie Gyllenhaal dedi. “Yaptığı şeyin kesinlikle içindeydi. Böyle biriyle birlikte oynamak heyecan verici ve bu yüzden, onunla yaşadığım sahne çok ürkütücü ve endişe dolu olsa da, onunla çalışmak canlandırıcıydı. Ve bence bunun bir kısmı sahnede bile var o canlanma ve ilham alma hissi.”

Başarı üzerine.

Kara Şövalye , açılış haftasonunda dünya çapında 200 milyon dolar hasılat yaparak Spiderman 3’ün rekorunu kırdı. İkinci Batman gezisinin muazzam başarısıyla ilgili duygularını paylaşması istenen Christopher Nolan, şu yorumu yaptı: “Bu ölçekte bir filmde, mümkün olduğunca geniş bir izleyici kitlesine ulaşmaya kararlısınız, ancak biz hiçbir zaman bu baskıyı hissetmedik. şu anda keyif aldığımız türde bir başarı elde etmek, ki bu büyük bir ikramiye. Bence hepimiz için hem yaratıcı hem de finansal olarak amaç, ilk filmde yaptığımızdan daha iyisini yapmak, denemek ve onu geliştirmekti.

https://diziizle.blog/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı