Ünlü konuklar, beIN Gurme ekranlarındaki Mutfak Sohbetinde buluştu

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’ün, beIN GURME programı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz!”in 9. bölümü yine ünlü isimleri ve eşsiz tatları keyifli sohbetler eşliğinde izleyici ile buluşturuyor. Programın bu haftaki konukları Ebru Akel, Tan Sağtürk ve Taylan Kümeli.

 Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME’de, ‘Sedef İybar’ imzalı yemekli sohbet programı ‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’ cumartesi günü saat 19.20’de yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sedef İybar evinin kapılarını açtığı, damakta iz bırakan tatlar ile içten sohbetleri gerçekleştiği programda, yine birbirinden ünlü isimleri konuk ediyor.

Muhabbet eşliğindeki lezzet deneyiminde; dünya mutfağından seyahate, ilginç anılardan kıymetli arkadaşlıklara, güzellik sırlarından beslenme alışkanlıklarına, müzikten aşk ve ilişkilere kadar hayata dair ne varsa konuşulan programın bu haftaki misafirleri Ebru AkelTan Sağtürk ve Taylan Kümeli.

 

Eşsiz lezzetler ve keyifli sohbetler  

Yeni bölümde de her zamanki gibi izleyiciler konuklar gelmeden önce mutfakta İybar’ın marifetli ellerinden çıkan yemeklerin hazırlanışına tanıklık edecek, ardından da sofradaki keyifli muhabbete dahil olacak. Sedef İybar’ın özenle hazırladığı menüsünde bu hafta ton balıklı ve enginarlı salata ile tiramisu var.

Sedef’e Yemeğe Bekleriz” yeni bölümüyle, 5 Ağustos Cumartesi günü saat 19:20’de beIN GURME ekranlarında.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı