Miniklerden 100. Yıl Cumhuriyet kutlaması

Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Cumhuriyet’in 100’ncü yılı kutlamaları kapsamında “100. Yıl Cumhuriyet Kutlaması” programı düzenledi.

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan programa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Bilici, Okul Müdürü Oya Aslantaş, belediye birim müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, okul müdürü Oya Aslantaş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Programda öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösteriler sundu. Giydikleri kıyafetlerle renkli görüntüler oluşturan minik öğrenciler, yaptıkları gösterilerle izleyenlerden büyük alkış topladı.

Başkan Topaloğlu, program sonrasında yaptığı açıklamada, Cumhuriyet’in 100’ncü yılına özel hazırlanan kutlama programında emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde çok güzel bir program hazırladıklarına değinen Topaloğlu, “Küçük yaştaki çocukların Cumhuriyet’i coşkuyla kutlaması büyük bir başarı. Öğretmenleri ve velileri kutluyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” dedi. 

Program, Başkan Topaloğlu’nun öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı