Happy People Project üsy üste ikinci sene Super Bowl'da. Bu sene Circus da takımda!

Happy People’ın 2023’teki başarısından sonra, hali hazırda Finish Kuzey Amerika’ya hizmet veren Circus’la 2024’te ortaklaşa gerçekleştirilen projeyle Türk ajansları Finish Amerika’nın en sıra dışı işlerinden birine imza atıyor…

Happy People Project Global ve markalı içerik ajansı Circus, Amerika Birleşik Devletleri’nin en önemli spor etkinliği SuperBowl’da Finish Amerika için hazırladıkları kampanyayla dikkatleri üzerine çekiyor.

Amerika’da markaların en sıradışı işleriyle gövde gösterisi yaptığı Amerikan futbol liginin final maçı SuperBowl’da Happy People Project Global ve markalı içerik ajansı Circus, Finish Amerika için yarattıkları kampanyayla yer alıyor. Happy People Project Global, bu yıl ikinci kez girdiği konkuru markalı içerik ajansı Circus ile birlikte kazanarak Türk reklam sektörünü dünyada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. 

Markalar için sürdürülebilir içerik platformları kurgulayan Circus’ın deneyimli yapımcı Todd Cohen ile geliştirdiği bölgesel yemeklerin yarıştığı Finish Dish League’de izleyiciler sürece interaktif bir katılım da sağlıyor. Happy People Project Global’in Depo Film’le çektiği kampanya filminde, zorlu lekelere sahip bölgesel yemekler SuperBowl’da Amerikan futbolu takımlarının yarıştığı gibi birbirleriyle karşı karşıya geliyor. Kampanya sonunda Finish Dish League’i kazananlar çekilişle belirlenerek ödüllendiriliyor.

Happy People Project’in geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği SuperBowl kampanyası reklam dünyasının en prestijli yayınlardan Adweek editörlerinin seçkisine girmiş ve 200 milyon izlenimle ciddi bir başarı yakalamıştı. 2023 yılının Türkiye’de en çok altın Effie kazanan reklam ajansı olan Happy People Project İstanbul, New York ve Dubai’deki ofisleriyle global başarılara imza atmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı