Emrah Erkoç'tan tüyler ürperten film: 'Dabbetü'l-Arz: Kıyamet'

Başarılı yapımcı Emrah Erkoç, sinema dünyasına iddialı bir filmle girdi. Erkoç’un, “A kalite korku filmi” diye tanımladığı ‘Dabbetü’l-Arz: Kıyamet’ filmi korkuyu damarlarınıza kadar hissettirecek.

Birçok kanalda programlar yapan The End Yapımcısı Emrah Erkoç, sinema sektörüne başarılı bir yapımla giriş yaptı. “The End Medya” ve “Matine” film ortak yapımı olan, yönetmen koltuğunda Gökhan Arı’nın oturduğu “Dabbetü’l-Arz: Kıyamet” filmi seyirci karşısına çıktı. Gerilim sevenlere korku dolu dakikalar yaşatacak olan film, vizyona da hızlı bir giriş yaptı. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Yapımcı Emrah Erkoç, A Plus bir komedi ve bir biyografi filmini beyaz perdeye taşıyacağını ifade etti. 

 

‘DİJİTAL YAYINCILIK VİZYONLU İŞLERİ GETİRDİ’ 

1978 Karabük doğumlu olduğunu söyleyen Erkoç, “TRT gibi kurumlara programlar yaptım ve yapıyorum. Dijital platformlarda da yürütmekte olduğumuz çalışmalarımız var. Müzik projelerimiz tam hızıyla devam ediyor. Üzerinde çalıştığımız iki yeni film projemizle yakında yine vizyonda olacağız. Her piyasada olduğu gibi burada da kötü niyetli kişiler bulunuyor. Son zamanlarda Türkiye’ye mal olmuş isimlerin hayatlarını çekmek isteyen yapımcılar maalesef o kişilerin aileleriyle mahkemelik oluyor. Bu tür olaylar bizleri de çok yaralıyor ve üzüyor. Bazı yapımcı arkadaşlarımız da bunu biraz reklam amaçlı kullanıyor. Dijital yayıncılık bizim at gözlüklerini çıkarmamıza ve daha vizyonlu işler yapmamıza sebep oldu. Genç beyinler sayesinde daha da güzel işer olacak gibi görünüyor” dedi. 

 

‘GÜZEL SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK’ 

Son projelerini Onur Yaprakçı ile çalıştıklarını ifade eden Erkoç, “Birlikten kuvvet doğar mantığıyla başladığımız yeni seriyi çok güzel yerlere getireceğimize eminim. Tabii Türkiye’de korku filmi riskli ve biraz problemli ama ben zoru severim. Çok fazla konuyu açmadan şunu da belirtmek isterim. A Plus bir komedi ve entrikalı bir ünlümüzün çok seveceğiniz hayat öyküsünü beyaz perdeye taşıyacağız. İki ayrı müzik projemiz de son sürprizimiz olsun” diye konuştu.

 

FİLMİN KONUSU; Dabbetü’l-Arz: Kıyamet filmi; Rukye hocası Cemil’in yaşadığı köye cinlerin musallat olmasıyla yaşananları konu alıyor. Köyde hamile olan tüm kadınların büyünün etkisi altına girmesiyle işler iyice karışır. Bu durum üzerine Cemil Hoca, cinlerin musallatını sona erdirmek için cin kavminin tamamını yakar. Cin kavminin padişahı Kemtamin, Cemil’e hayal ile gerçeklik arasında bir dünya hazırlar. Cemil gerçeği anlar ancak her şey çoktan geriye dönülmez bir hal almıştır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı