Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden yaz konserleri

 

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN NAZİLLİ’DE YAZ KONSERİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, “Yaz Konserleri” etkinlikleri kapsamında Nazilli Sümer Park’ta bir konser gerçekleştirdi. Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterirken, renkli etkinliklerle kendilerini buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz ayları boyunca birçok etkinliğe imza atacak olan Büyükşehir Belediyesi bu kez Nazilli’de bir etkinlik düzenledi. Nazilli’deki etkinlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerinden Efe Dumancı sahneye çıktı.

Çocuklar için Barış Manço’nun şarkılarını seslendiren Efe Dumancı, tüm vatandaşlar için de Tarkan’dan Neşet Ertaş’a, Mazhar Alanson’dan Cem Karaca’nın şarkılarına geniş bir repertuvarı seslendirdi. Konserin sonunda ise tüm vatandaşlar hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söyledi.

“Yaz Konserleri” etkinlikleri temmuz ve ağustos aylarında da hız kesmeden devam edecek. Konserler 4 Temmuz’da Atça Cumhuriyet Meydanı’nda, 5 Temmuz’da Sultanhisar Cumhuriyet Meydanı’nda ve 10 Temmuz’da Kuşadası Balıkçılar Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı