Axie Infinity’nin Geleceği

Axs coin geleceği Haziran 2021’in sonlarında, Ronin geçişinden ve diğerlerinin yanı sıra Mark Cuban ve Alexis Ohanian’ın da dahil olduğu 7,5 milyon dolarlık A Serisi finansman turunun duyurulmasından kısa bir süre sonra, Axie Infinity büyük bir çıkış yaptı. Büyük video oyunu yayıncısı Ubisoft, Girişimci Laboratuvarı hızlandırma programında ekibe rehberlik ederek ve Ronin lansmanına yardımcı olarak Sky Mavis’i de destekledi. Sky Mavis’in Ekim 2021’de Andreessen Horowitz liderliğindeki bir B Serisi finansman turu aldığı ve yaklaşık 3 milyar dolar değerinde olduğu bildirildi.

Axie Infinity, Eylül 2021’e kadar toplam 2 milyar $’lık NFT işlem hacmini aşmıştı. Bir ay sonra, bir AXS staking hizmeti başlatıldı. Axie oyuncularının Ethereum’a köprü kurmak zorunda kalmadan jeton alışverişi yapmasını kolaylaştırmak için Axie’nin Ronin yan zinciri, Kasım 2021’de kendi merkezi olmayan borsası (DEX) Katana’yı ekledi.

Aralık 2021’den 2022’nin ilk çeyreğine kadar düşen NFT işlem hacmine ve token fiyatlarına rağmen, Axie Infinity düşüşü durdurmak için ekonomik değişiklikler uygulamaya başladı. Defi Nedir gibi önemli soruları şu anda bildiğinizi varsayarak devam ediyoruz. Örneğin, ödül jetonunun fiyatı jeton başına bir kuruşun altına düştükten sonra, oyun şu anda önemli ölçüde daha az SLP jetonu veriyor.

Sky Mavis’in en büyük önceliği, Axie Infinity’nin çoğunlukla beceriksiz olan UX ve işe alım prosedürünü, kazanmak için oyuna olan ilginin patlaması nedeniyle iyileştirmektir. “Şu anda Axie oynamaya başlamak gerçekten zor” diyen kurucu ortak Aleksander Leonard Larsen’e göre, yeni Axie oyuncularının yarısından fazlası daha önce hiç kripto para birimi uygulaması kullanmadı. Axie Infinity, yeni kullanıcılara “sınırlı kazanç potansiyeline” sahip devredilemez Axies sağlayarak, oyuncuların önceden Axies satın almak zorunda kalmadan oynamaları için bir yol sunmayı planlıyor.

(kaynak: https://kriptopod.com )

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı