Konami FC Barcelona İle Olan Partnerliğini Yeniledi

Sözleşmelerini uzatan İspanya şampiyonları, eFootball™ serisindeki ana kulüplerden biri olarak kalmaya devam edecek

Konami Digital Entertainment B.V., bugün itibarıyla FC Barcelona ile olan iş birliklerinin yenilendiğini duyurdu. 2016-17 sezonunda başlayan partnerliğin devamı niteliğindeki bu anlaşmayla KONAMI, Katalan kulübünün Futbol Video Oyunları Resmi Ortağı olmaya devam ediyor.

Güçlü bir partnerlik

Yedi yıldır süren bu güçlü ortaklık esnasında FC Barcelona, 3 İspanyol Lig şampiyonluğu ve 5 ulusal kupa zaferi gibi büyük başarılara imza attı. KONAMI, “La Blaugrana”nın yolculuğunu desteklemekten gurur duyuyor ve kulüple iş birliğinin devamı konusunda oldukça heyecanlı.

Bu yenileme, KONAMI’nin FC Barcelona ile oyuncu erişimi, medya fırsatları ve etkinlik desteği gibi mevcut haklarını sürdürmesini sağlayacak.

Konami Digital Entertainment B.V.’nin Avrupa Başkanı, Naoki Morita, konuyla ilgili düşüncelerini, “Böylesine başarılı bir iş birliğinin uzatılmasını duyurmak bize gerçekten heyecan veriyor. FC Barcelona, dünya futbolunun devlerinden biri. Bu yenileme sayesinde onları şimdi ve önümüzdeki birkaç yıl boyunca eFootball serisinin bir parçası olarak görmekten gurur duyuyoruz. Çok sayıda ticari, görsel hak ve e-spor haklarıyla etkinliklerini içeren bu anlaşmaya imza atmak, KONAMI ve eFootball™ serisi için gurur verici bir durum. Oyunumuzu sürekli olarak geliştirmeye devam ederek en iyi kullanıcı deneyimini sunmaya çalışıyoruz,” şeklinde ifade etti.

FC Barcelona Pazarlama Başkan Yardımcısı Juli Guiu ise duygularını şu sözlerle ifade etti, “Yıllardır FC Barcelona’ya olan bağlılığını gösteren bir şirket olan KONAMI ile anlaşmamızı yenilemekten çok mutluyuz. KONAMI, video oyun sektöründe bir örnek teşkil ediyor ve bize genç kitlelerle yeni sinerjiler oluşturmada ve markamızı gelecek yıllarda genişletme konusunda önemli bir sektör olan dijital eğlence alanında olanakları keşfetmeye devam etmede yardımcı olacak.

FC Barcelona ile devam eden resmi partnerliği oyun içi kampanya ile kutlayın.

eFootball™” serisinin temel iş birliklerinden birinin yenilenmesini kutlamak için oyunseverler, artık üç FC Barcelona efsanesi olan Rivaldo, Patrick Kluivert ve Javier Saviola ile Rüya Takımlarının gücüne güç katabilecekler.

Bu üç Epik kart, 10-17 Ağustos tarihleri arasında oyunda olacak.

Spotify Camp Nou’da top koşturmaya hazır olun!

Stadyumun kendisi büyük bir yenileme sürecinden geçedursun FC Barcelona hayranları, “eFootball™” bünyesinde Spotify Camp Nou’nun tarihi çimlerinde top koşturmaya devam edebilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı