İnovasyon odaklı yeni bir başlangıç: TCL Electronics liderlik vizyonuyla Türkiye'de!

Dünyanın önde gelen elektronik üreticilerinden TCL Electronics, inovasyon odaklı ürünleri ve akıllı yaşam vizyonuyla Türkiye pazarında resmi olarak faaliyete başladı. TCL Electronics, Türkiye ofisini İstanbul’da açtığını duyururken, geleceğe yönelik kritik hedeflerini de paylaştı.

TCL Electronics, 29 Ocak’ta açılışını gerçekleştirdiği Türkiye ofisi ile ülkemizde faaliyetlerine resmi olarak başladı. Akıllı teknoloji çözümleriyle yaşamı zenginleştiren yenilikçi çözümler sunan TCL, özellikle TV kategorisindeki başarısıyla, son dönemde Türkiye’de de adından söz ettirmeyi başarmıştı.   

TCL Electronics Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Sunny Yang, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Tüketici elektroniği ve ev aletleri sektöründeki küresel başarılarımız, Türkiye hedeflerimiz için de önemli bir göstergedir. İnovasyon odaklı bakış açımızla, büyük ekran pazarında hem 98 inç kategorisinde küresel pazar lideri hem de dünya çapında pazara öncülük eden Google TV markası olmayı başardık.  2024 özelindeki yaklaşımımızı ise ‘Daha Büyük, Daha İyi ve Ötesi’ olarak açıklayabiliriz. TCL olarak sadece ürün yelpazemizi genişletmekle kalmıyoruz, her geçen gün ürün kalitemizi artırıyor ve erişim alanımızı da genişletiyoruz. Türkiye pazarına, yenilikçiliğe ve her evde mükemmeliyetçi teknolojiye ilham verme vizyonumuzla adım atıyoruz.”  

TCL Electronics Türkiye Genel Müdürü Timo Xu ise şirketin Türkiye pazarına yönelik hedeflerini ve stratejilerinin altını çizerken şunları söyledi, “Türkiye’deki hedefimiz, lider bir teknoloji markası olma yönündeki küresel vizyonumuzu temel alarak, 2028 yılında Türkiye TV pazarında lider konuma gelmek. Teknoloji ve inovasyona yaptığımız yatırımlarla Türkiye’de de önemli başarılar elde etmeye devam edeceğimize inanıyorum. Türkiye ofisimizin açılışıyla, bu ülkedeki yenilikçi ve birinci sınıf ürünler sunma taahhüdümüzü pekiştirerek yolculuğumuzda yeni bir sayfa açıyoruz. Bugüne kadar Bilkom ile sürdürdüğümüz kıymetli iş ortaklığı ile pazarda önemli bir yer elde etmiştik. Bu başarıyı yeni dönemde de üzerine koyarak devam ettirmek istiyoruz.”  

BİLKOM Genel Müdürü Fikret Ballıkaya ise yaptığı değerlendirmede, “Dört yıl önce TCL Electronics ile başlayan iş birliğimizi duyurduğumuzda üç temel vaadimiz olmuştu. TCL’nin Türkiye’de pazara sunduğumuz ürünleri Türkiye’de üretmek ve bu ürünlerin yerlilik oranını artırmak. Dünyada satılan standartlarda, aynı donanım özellikleriyle bu üretimi yapmak ve Türk tüketicisinin dünya ile aynı teknolojiyi deneyimlemesini sağlamak. Bugün bu taahhütleri yerine getirdik. Son taahhüdümüz olan Türkiye’nin TCL için bir üretim merkezi olması konusunda önemli adımlar attık. Kısa süre önce Kıbrıs ile başlayan süreç, yakında bölge ülkelerine doğru genişleyecek. İlk kez üretici-dağıtıcı olarak yer aldığımız TV kategorisinde, TCL ile oldukça önemli işlere imza attık, 200 binden fazla haneye ulaşarak TCL’nin Türkiye’deki yolculuğuna öncülük ettik. Bu değerli global markaya, Türkiye yolculuğunda başarılar diliyorum” dedi.

Üst düzey TV’lerden, akıllı ev ürünlerine kadar uzanan güçlü bir portföye sahip olan TCL Electronics, yeni dönemde Türkiye’de farklı bir teknoloji deneyimi sunmaya hazırlanıyor. TCL, bu yeni yolculuğa kalite ve yenilikçilik taahhütleriyle çıkarken, bölge ülkelerine de liderlik edecek olan Türkiye ofisiyle, ülkemizdeki varlığını önemli ölçüde güçlendiriyor. Sürdürülebilirlik, yenilikçilik ve müşteri memnuniyetine odaklanan TCL, Türkiye’de tüketici elektroniği sektöründe farklı bir bakış açısı ile var olmaya hazırlanıyor.

TCL’nin Türkiye pazarına yönelik stratejik hamlesi, küresel vizyonunun ve yerel taahhüdünün açık bir göstergesidir. Türkiye pazarındaki 4 yıllık ürün satış deneyimini, 2028 yılında kadar pazar liderliği ile sürdürmeyi amaçlayan şirket, zengin ürün portföyü ve güçlü iş ortaklıklarıyla Türkiye pazarına merhaba diyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı