HAWKED, Platformlar Arası Açık Beta İçin PlayStation'a Geliyor

The 4 Winds Entertainment, 31 Ağustos ve 4 Eylül Tarihleri Arasında Bu Yeni PvPvE Hazine Avı ve Nişancılık Oyununda Oyuncuları Ekip Olmaya, Canavarlarla Savaşmaya ve Nadir Eserler Aramaya Davet Ediyor

 4 Winds Entertainment ve MY.GAMES, HAWKED’un başarıyla geride bırakılan PC Açık Beta’sının ardından platformlar arası Açık Beta’sını oyunseverlerle buluşumak için artık hazır! 

HAWKED, 31 Ağustos’tan 4 Temmuz’a kadar PlayStation 4’te, 5’te ve Steam ile MGLauncher aracılığıyla PC’de oynanabilir olacak.  

Oyunun tam çıkışına kadarki hazırlıklar devam ederken platformlar arası Açık Beta, HAWKED yolculuğunun yeni istikametini belirliyor. 

HAWKED’un İdari Yapımcısı Andy Duthie, oyun hakkında şunları söylüyor:

“İlk Açık Beta’da aldığımız geribildirimler bize çok yardımcı oldu ve oyunu iyice şekillendirmemizi sağladı. Bu platformlar arası Açık Beta ise bu süreçte sıradaki adımımız. Ayrıca, PlayStation oyuncularının oyunumuz hakkında ne düşüneceğini çok merak ediyoruz. Tüm oyuncu geribildirimlerini HAWKED’a aktarmak, geliştirme sürecimizin olmazsa olmaz bir parçası”. 

HAWKED, üç kişilik takımların Sürgünada denilen ıssız bir adadan eser çıkarmak için yarıştığı bir hazine avı ve nişancı oyunudur. Oyuncular (yani Haydutlar) canavarlarla ya da diğer oyuncularla savaşarak, bulmacaları çözerek ve tuzaklardan kaçarak erişilebilen eserleri ele geçirip adadan gönderebilmek için birbirleriyle yarışır. 

Eserleri başarıyla adadan ilk gönderen takım oturumu kazanır. Oyuncular, her oturumdan eli dolu dönebilmek için daha küçük hazineleri gönderebilir ve karakterlerini geliştirmekte kullanabilecekleri değerli kaynaklarla adadan (ölü ya da diri) ayrılmayı seçebilir. 

Bir önceki Açık Beta’da olduğu gibi, tüm oyuncular ücretsiz Haydut Bileti’nden faydalanabilecek. Haydut Bileti, oyun çıktığında özel kozmetiklerin kilidini açmak için kullanılabilecek. Önemli bir hatırlatma yapmakta fayda var, oyunun şu anki halinde platformlar arası ilerleme henüz mevcut değil. 

 

Haydutları Özelleştir

HAWKED‘da karakterini detaylıca özelleştirebilirsin. Oyuncular çeşitli kıyafetler, saç tarzları ve renklerinden oluşan devasa bir dolap ile karakterlerinin görünüşlerini özelleştirebilir. Ayrıca eser, teçhizat ve takviyeleri de farklı şekillerde kombinleyerek hayallerindeki hazine avcısını oluşturabilir ve diledikleri oynayış tarzını seçebilirler. 

 

Teçhizat 

Adada bulunan eserler kuşanılabilir. Bu eserler, eğildiğinde çalılığa dönüşme yeteneği ya da yakındaki düşmanlara karşı altıncı his kazanma gibi pasif bonuslar verir. HAWKED‘da şu an 21 tür eser var. Oyuncular tek seferde üç eser birleştirebilir. Tüm eserler çeşitli nadirlik seviyelerinde bulunabilir ya da bu seviyelere yükseltilebilir. 

Oyuncular bu eserleri bumerang, açılabilir siper, gözcü şahin gibi 14 tür teçhizatla birlikte kullanarak karakterlerini istedikleri gibi özelleştirebilir ve oynayabilir. Teçhizatlar ve Eserler, oyunun sosyal alanı Fevriâlem‘de hazine satarak ya da parçalayarak elde edilen değerli kaynaklarla yükseltilir. Oyuncular HAWKED‘da, ister gizli suikastçı ister takım destekçisi olarak yarattıkları Haydut ile adaya ayak basabilir. 

 

Dinamik Bir Ada

Oyuncuların görevi, yeni keşfedilmiş, define ve ganimet dolu Sürgünada’yı keşfetmek. Ancak, adayı işgal eden kötü ve pullu Arakçılar, buradan kolay kolay vazgeçmeyecekler. Oyuncuların, her oturumda adanın farklı bölgelerinde yarışmaya zorlandığı Sürgünada, kocaman ve değişken bir haritadır. Hazineler ve eserler ise bubi tuzaklarıyla dolu tapınak ve harabelerde gizlidir. 

Oyuncuların, bulmaca dolu kapıları açıp muazzam defineler bulabilmek için akıllarını da kullanmaları gerekecek. Karşılaşmalar arasında, sırtında hazine dolu mahfe taşıyan devasa bir Arakçı gibi dinamik etkinlikler de bulunuyor. Oyuncular bu baş canavarı yenerek taşıdığı eseri ele geçirebilir. Sürgünada; gelen güncellemeler, sınırlı süreli etkinlikler ve sezonlarla değişim geçirecek. 

Türkçe oynama seçeneğiyle de oyunseverlerin ilgisini çeken HAWKED’un tam sürüm çıkışıyla ilgili daha fazla haber çok yakında sizlerle olacak. En yeni haberler ve güncellemeler, oyunun resmi web sitesi ve sosyal medya kanallarından paylaşılacak. 

 

The 4 Winds Entertainment Hakkında
 2021 yılında farklı kültürlerden gelen deneyimli oyuncular tarafından kurulan The 4 Winds Entertainment olarak dünyanın en iyi oyunları ve hızla büyüyen fırsat pazarları için kültürel bir köprü görevi görüyor, eşsiz deneyimimizle bu oyun ve pazarları tam potansiyeline ulaştırıyoruz. 

 

MY.GAMES Hakkında
 Merkezi Amsterdam’da bulunan MY.GAMES, dünya çapında bir milyardan fazla kayıtlı üyesiyle önde gelen Avrupalı bir yayıncı ve geliştiricidir. Şirket mobil, PC ve konsol platformları için oyunlar geliştirmektedir. War Robots, Hustle Castle, Rush Royale, Left to Survive ve diğer birçok oyun MY.GAMES imzasını taşır. Şirket, çatısı altındaki on ikiden fazla geliştirici stüdyoda dünyanın dört bir yanından birlikte çalışan güçlü bir uzman takımı barındırıyor. 

  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı