Diablo IV'de 3. Sezon Geliyor: Yapılar Sezonu

Zoltun Kulle’un mirasının geride bıraktığı şeytani tertipler, Diablo IV’ün Yapılar Sezonu’nda Korunak’ın güvenliğini tehdit ediyor. 23 Ocak TSİ 21.00’den itibaren yeni Zindan türü mahzenler ve yepyeni sezonluk robotik Seneschal Yoldaşı ile Zoltun Kulle’un Tezgâh’ının sırlarını keşfetmek için Diablo 4’de yeni sezon başlıyor. Haftalık Liderlik Panoları, bu sezon Ağır Sınav formunda geliyor. 

YAPILAR SEZONU

  • Zoltun Kulle ve Caldeumlu Ayuzhan tarafından yaratılan ve Tezgâh adıyla bilinen kadim teknoloji, İblis Malphas tarafından gasp edildi. Bu yepyeni görev serisinde Zoltun’un eski ortağı Ayuzhan’la iş birliği yaparak Malphas’ı ve ölümcül yapılarını alt et.
  • Kehjistan’ın altında bulunan ve Yapılara karşı savaşında merkez üssün olarak görev yapacak yeni kasaba merkezi Hol‘ü ziyaret et.
  • Sezonluk Görev Serisi sırasında yanında savaşacak ve oyun tarzına göre kişiselleştirebileceğin kendi Seneschal Yoldaşını edineceksin.
  • Mahzenlerde ele geçirdiğin sihirli Yönetme ve Akort Taşlarını kullanarak Seneschal’ını geliştirebilirsin. Yönetme Taşları, Seneschal’ının hangi saldırıları yapacağını belirler; Akort Taşları ise bu yetenekleri geliştirir ve daha üst düzey fayda sağlar.
  • Mahzenler, çeşitli element Tehlikeleriyle ve yeni canavar ailesi olan Yapılarla dolu yepyeni bir zindan türüdür. 3. Dünya Kademesinde Kâbus Mahzenlerinin kilidi açılır.
  • Mahzene girerken elindeki Koruma İncilerini dönüştürerek Mahzenlerdeki zenginliklere erişim olanağı sunan özel katmanlı bir kutsama olan Zoltun’un Koruması tarafından kutsanabilirsin. İçerideki Tehlikelere av olursan birikmelerini yavaş yavaş kaybedersin. Koruma İncilerini Zoltun’un Koruması karşılığında takas ederek riskin artmasına sebep olabilirsin ama başarı durumunda ödülün büyür.
  • Koruma İncileri, ana dünyada Gizemli Sarsıntılar sırasında Seçkin Yapı yok ederek elde edilir.

LİDERLİK PANOLARI VE KALİTE GÜNCELLEMELERİ

  • Ağır Sınav, Yapılar Sezonu’nun başlamasının ardından çıkıyor! Ağır Sınav, oyuncuların liderlik panolarında zirve için mücadele edeceği haftalık dönüşümlü sabit bir zindan türüdür. Haftanın en yüksek puanları, Kadimler Salonu’nda kalıcı bir yer edinir. İlerideki bir güncellemede açıklanacak daha fazla detay için beklemede kal.
  • Cehennem Dalgaları artık her saat 5 dakikalık bir mola dışında sürekli aktif olacak.
  • Bilgisayar kullanan oyuncular artık Korunak’ı klavyelerinde W-A-S-D tuşlarına basarak gezebilir.
  • Ekstra bir Zula Sekmesi artık kullanılabilir. Yetenek ağacını yeniden dağıtma, Altın ticareti sırasında arayüz, Buzdaki Canavar çağırma eşyası düşme oranında artış ve daha fazlasını içeren çeşitli iyileştirmeler yapıldı.

Diablo IV ile ilgili her şey için resmî web sitesini ziyaret edebilir veya Gamespress’e göz atabilirsiniz. 

Korunak’ta görüşmek üzere!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı