Çevre dostu ve tasarruflu Samsung WindFree™ klimalarla yazın en sıcak günlerine karşı rüzgarsız serinlik

Samsung, sıcak yaz günlerinde klima konforunu yeni bir boyuta taşıyor ve rüzgârsız serinliğin keyfini yüzde 77’ye kadar daha fazla enerji tasarruflu WindFree™ teknolojisiyle sunuyor.  

Samsung, inovasyonu odağına alan ve her alanda geliştirmeye devam eden bir marka olarak, yaz sıcağında konforlu ve tasarruflu bir serinlik deneyimi sunmak için WindFree™ klimalarıyla rüzgarsız serinliği kullanıcıların hizmetine sunuyor. Bu yenilikçi WindFree™ teknolojisi, bulunduğunuz alanda homojen iklimlendirme sağlamak ve konforlu bir ortam yaratmak için ‘durgun havayı’ kullanarak çalışıyor.

Bulunduğu odayı uçtan uca hızla serinleten Samsung WindFree™ klimalar, Dijital Inverter Boost teknolojisi sayesinde yüzde 43’e kadar daha hızlı serinletme imkanı tanıyor. Gelişmiş hava tasarımı sayesinde yüzde 18 daha geniş hava girişi sağlarken, yüzde 15 daha büyük fan ve yüzde 31 daha geniş kanadı sayesinde havayı 15 metre uzağa  ve geniş bir alana dağıtıyor.

 

Yüzde 77’ye kadar daha fazla enerji tasarrufu sunuyor

WindFree™ teknolojili klimalar, ‘Yapay Zekâ Özellikli Otomatik Soğutma Teknolojisi’ sayesinde, klima soğutma tercihlerine dinamik olarak uyum sağlıyor. Enerji verimliliği yüksek WindFree™ soğutma teknolojileri kullanıcıların daha fazla tasarruf etmelerini sağlıyor. Klima, WindFree™ modunda çalışırken, dış ünite ‘Hızlı Soğutma’ moduna kıyasla yüzde 77’ye kadar daha az elektrik harcayarak minimum güç tüketiyor. Böylece kullanıcılar için büyük önem teşkil eden elektrik faturalarını önemli oranda düşürebiliyor. Aynı zamanda WindFree™ modunda çalışırken 23 dB(A) düşük ses seviyesi ile sessizlik ve huzur sağlıyor.

 

Yapay Zeka teknolojisi 

Samsung SmartThings uygulaması, WindFree™ klimaların bulunduğu ortamın sıcaklığını uzaktan kontrol etme imkanı sunuyor. SmartThings uygulamasını kullanarak klimayı sadece bir dokunuşla uzaktan kontrol etmek ve izlemek mümkün. Ayrıca, klimanın nasıl çalıştığına dair kullanıcılara canlı bir şekilde geri bildirim sağlıyor ve kullanıcılar enerji kullanımını diledikleri şekilde takip edebiliyor. 

 

“İyi Uyku Modu” ile derin ve ferah bir uyku

WindFree™ klimaların Rüzgarsız Serinlik Teknolojisiyle donatılmış olan ‘İyi Uyku Modu’, rahatsız edici hava akışları olmadan mükemmel oda sıcaklığı sağlayarak, huzurlu bir gece uykusu deneyimi sunuyor. Bu özellik sayesinde daha kaliteli bir uyku uyumak ve daha dinç bir şekilde uyanmak mümkün oluyor.

Samsung kullanıcılarına, odada olup olmadıklarına bakılmaksızın verimli bir soğutma sağlayan ‘Akıllı Göz’ özelliği sunuyor. Bu özellik, yaklaşık 20 dakika içinde ortamda herhangi bir hareket olup olmadığını tespit ederek enerji tasarrufu sağlamak için klimayı otomatik olarak WindFree™ moduna geçirebiliyor. Ayrıca kullanıcılar, hava üfleme yönünü tamamen tercihlerine göre ayarlayabildikleri gibi, bulundukları odada nereye giderlerse gitsinler hava üfleme fonksiyonunun kendilerini takip etmesini sağlayabiliyorlar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı