BBL ve FUT ile VCT heyecanı 20 Şubat'ta başlıyor!

Dünyanın en prestijli VALORANT espor turnuvası VCT, 20 Şubat Salı günü itibarıyla bütün heyecanı ile başlıyor. EMEA, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki en iyi VALORANT takımlarını yine bir araya getirecek VCT 2024’te ülkemizi BBL ve FUT takımları temsil edecek.

VCT EMEA’yı başarıyla tamamlayan FUT, Masters Tokyo ve VCT Champions’ta EMEA’yı temsil ettikten sonra geçtiğimiz yıl gösterdiği başarıyı VCT 2024’te ikiye katlamak istiyor. Başarılı takım, bu iddialarını cNed’in de takıma katılmasıyla daha da güçlendirmiş oldu. Deneyimli kadrosuyla FUT, Masters Madrid’e direkt giderek şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyor.

Geçtiğimiz yıl gösterdiği performansla anlık 120 bin kişiyle izleyici rekoru kıran BBL, bu sene kadrosunu gençleştirerek daha dinamik bir yapıya büründü. Güçlü, genç ve dinamik kadrosuyla rakiplerine gözdağı veren BBL, geçen seneki deneyimlerinin üzerine de ekleyerek Masters Madrid’e gitmeyi ve adından söz ettirmeye devam etmeyi hedefliyor.

 

VCT Kickoff 20 Şubat’ta Başlıyor: 

VCT Kickoff 20 Şubat’ta başlayıp 3 Mart’ta sona erecek. 2 takım, Masters Madrid’e direkt gidecek. Berlin Riot Games Arena’dan Türkçe, Fransızca, İngilizce ve İspanyolca yayın yapılacak.

İki temsilcimizin de kıyasıya mücadele vereceği bu turnuvada Tüm VALORANT severleri, BBL ve FUT’u desteklemeye davet ediyoruz! 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı