Apex Legends: Resurrection'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi!

Apex Legends oyuncularının favorilerinden Revenant, yepyeni yetenekler ve karanlık aurasıyla oyunda fırtına gibi esmek üzere hazır. Peki siz onunla çatışmaların seyrini değiştirmeye hazır mısınız?

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts (EA) tarafından yayınlanan Apex Legends’ın yeni sezonu Resurrection, aksiyon dolu bir oynanış fragmanıyla tanıtıldı. 8 Ağustos’ta tüm platformlar için ücretsiz olarak yayınlanacak olan Resurrection güncellemesi, Revenant’ın oyuna dönüşüne odaklanacak.

Yeni güncelleme ile birlikte oyuna yepyeni içerikler, ekipmanlar ve daha fazlası geliyor. Bunların bazıları ise şu şekilde sıralanıyor:

 

Revenant’ın Yeniden Doğuşu

Dördüncü sezonda tanıtılan Revenant, yeni sezonda baştan aşağı yenilenerek tüm oyunculara sezon boyunca bedava olarak sunulacak. Oyuncular sezon bitene kadar sunulan birtakım mücadelelerin üstesinden gelerek Revenant’ı karakterleri arasına katabilecekler. Revenant’ın yetenekleri aşağıdaki şekliyle oyunda yer alacak:

  • Yeni Pasif Yetenek – Assassin’s Instinct: Revenant sağlık puanı düşük olan oyuncuları görebilecek. Bunun yanında eğilerek daha hızlı yürüyebilecek ve duvarlara daha etkin bir biçimde tırmanabilecek.

  • Yeni Taktik – Shadow Pounce: Revenant önündeki mesafeyi hızla aşmak için ileri doğru atılabilecek.

  • Yeni Ultimate – Forged Shadows: Etrafında yoğun bir karanlık enerji üretebilecek olan Revenant, bu sayede aldığı hasarı bloklayabilecek ve bu sırada sağlığını da yenileyecek.

Broken Moon’da Mixtape Heyecanı

Oyuncuların beğeniyle takip ettiği Mixtape modları Broken Moon’a geliyor. Gun Run ve Team Deathmatch The Core’da, Control ise Production Yard’da deneyimlenebilecek.

 

Death Dynasty Koleksiyon Etkinliği

8-15 Ağustos tarihleri arasında oyuncular, Battle Royale modunda çift kat tecrübe puanı kazanabilecekler. Aynı etkinlik 15-22 Ağustos tarihleri arasında da Mixtape’te aktif olacak.

 

Resurrection Battle Pass

Yeni silah desenleri, karakter kostümleri, emote’lar ve daha fazlası Battle Pass ile birlikte oyuna eklenecek.

Apex Legends: Resurrection 8 Ağustos’ta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC’de tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı