Sevgi Kaya “İzmir Jel Tırnak Benim için bir hayaldi

Sevgi Kaya: “İzmir Jel Tırnak Benim için bir hayaldi.”

Jel tırnak teriminin İzmir’deki temsilcisi olarak görülen İzmir Jel Tırnak markasının kurucusu Sevgi Kaya sektör ve kadın girişimciler hakkında merak edilenleri açıkladı.

Uzun yıllardır sektör içerisinde olan Sevgi Kaya,

“İzmir jel Tırnak benim için bir hayaldi ve bu hayalime ulaşmak için çok çabaladım. Sektör çok büyüdü ve kiralar, giderler çok yükseldi, salon açmak çok büyük bir masraf oldu artık çalışan olarak daha rahat şekilde yüksek kazançlar elde edebiliyorsunuz. Kar etme takıntınız yoksa ancak bu hayalinizi gerçekleştirin derim.”

“kendimi her gün geliştirmeye çalışıyorum.”

Bir marka sahibi olmanın en önemli yanının eğitimli ve yetkin olmak olduğunu söyleyen Sevgi Kaya,

“Liseyi bitirdikten sonra İstanbul’da Bakırköy Güzellik Okuluna kaydımı yaptırdım Milli Eğitim Onaylı 4. Seviye Ustalık Belgesini bu okuldan mezun olduktan sonra aldım. Birçok salonda çalışma fırsatım oldu, insanları hor kullanarak çalıştırıyorlar ben de çok çalıştım çok tecrübe edindim, bu işte pişmek çok önemli. Tecrübelerimin birikintisi olarak ilk salonumu açtım ve sonra devamı geldi ayrıca yeni teknikler öğrenmek adına sürekli olarak eğitimler almaya devam ediyorum ve kendimi her gün geliştirmeye çalışıyorum. İzmir’de tırnak üzerine eğitim almak isteyenlere Yasemin Tutam Hocamızı önerebilirim.”

“Büyük sorumluluk sahibi olmak gerekiyor.”

Çalışanlarına ve salonlarına karşı büyük sorumluluk sahibi olduğunu belirten genç girişimci,

“İyi bir ekip oluşturmak ve maddi olarak ekibimi mutlu etmek benim için çok önemli bu konuda İzmir’deki en iyi kazanç sistemini sunan salonlardan biriyiz. Çalışanlarımızın sosyal güvencelerini de son derece önemsiyoruz. İşini iyi yapan çalışma arkadaşlarımıza karşı büyük sorumluluk sahibi olmamız gerekiyor.”

“Düğün sonrasında daha büyük hedeflerim var.”

Haziran sonunda evleneceğini açıklayan Sevgi Kaya,

“Haziran sonunda düğünüm var artık hayatıma Sevgi Kaya Kaplan olarak devam edeceğim. Düğün sonrasında kaliteli işçiliğimizi ve uygun fiyatlarımızı tanıtmak adına çok daha fazla çalışacağım. Yeni salonlarımız için görüşmelere başladık ayrıca İzmir’deki en uygun fiyatlı ve en kaliteli malzemeleri piyasaya tanıtmak ve piyasanın ihtiyacını karşılamak için Avrupa’dan yüzlerce ürün getiriyoruz. İzmir Tırnak Malzemeleri adında bir sayfa ile sektördeki arkadaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Umarım Düğünden sonra her şey daha güzel olacak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı