Elektronik Sigara Aromaları

Elektronik sigara modelleri kullanım şekline göre kolaylıkla bulunabilir. Zamanla ihtiyacınız olan elektronik sigara modellerini kolaylıkla bulabileceksiniz. Tutuş, tasarım ve renk gibi faktörler elektronik sigara seçimini etkiler. Erik e-sigaraları, IQos birçok sigaradan daha kalın bir sapa sahiptir. Elektronik sigaraların mod ve tank denilen modelleri bulunmaktadır. Genellikle çoğu oda için uygundur. Cesur görünüyor ama piyasadaki en eşsiz modellerden biri.

Kullanılmış bir elektronik sigara mekanik bir cihazdır ve bir dizi parçadan oluşur. Bu parçaların neler olduğunu bilmeniz elektronik sigara kullanımınızı kolaylaştıracaktır. Çünkü bazen e-sigaraların da monte edilmesi ve temizlenmesi gerekiyor. Ya da elektronik heets sigara ile ilgili problemler var ise problemin olduğu kısmı ya da terimi anlamak oldukça önemlidir. Bir elektronik sigaranın parçaları ve şartları şu şekildedir.

Atomizer: Elektronik sigaranın performansını etkileyen en önemli parçalardan biridir. Bu bölüm, su buharı yayan püskürtme kafasını ve sıvıyı içeren tankı içerir. Bu ürün aynı zamanda pamuklu ve elektrostatik bobinleri de içerir. Sıvı tankta depolandıktan sonra mekanik sistem de pamuğa ulaşır ve su buharını çıkarır.

APV: Bu kısım güçlü buhar üretmek için kullanılır. Bu bölümde voltaj ayarlarını değiştirebilirsiniz. Kartomizer: Buharlaştırıcı sistem ile birlikte kullanılan parçadır. Dayanıklı bir parça olmasına karşın arıza durumunda iç aksamları değiştirilemez. Clearomizer: Sıvının yüzey seviyesini gösteren şeffaf renklere sahip kısımdır. Bu, bobin ve çekirdek ile birlikte sıvı su buharına dönüştüğünde olur.

Düğmeye basılarak su buharlaştırılır ve boşaltılır. Ancak bazı sigaralar gerçek olmadığı için sütten kesmek kolaydır. Batarya: Cihazın enerjisini çeken kısımdır. Pilin şarj olabilmesi için e-sigara pillerinin mevcut olması gerekir. Bir elektronik sigaranın pilleri yaklaşık 300 şarj döngüsüne sahiptir. Kartuş: Elektronik sigaralarda iki çeşit kartuş vardır. Vaporizatöre bağlı bir sıvı tankı ve vaporizatörden ayrı bir sıvı tankı vardır. Fitil: Bazı elektronik sigaraların atomizasyonunda pamuk yerine tel kullanılmaktadır.

Başlangıç ​​Kiti: Daha önce elektronik sigara kullanmamış kişiler için önerilen bir kittir. Elektronik sigara fiyatları düşünüldüğünde kitler daha uygun fiyatlıdır. Damla: Püskürtme kafasına sıvı koyarsınız. Şarj Cihazı – E-sigaralar pillerdir ve şarj etmeniz gerekir. Sigaralar uygun bir şarj cihazı ile şarj edilmelidir. Elektronik sigara pilinizin uzun ömürlü olması için kaliteli iqos heets sigara bir şarj cihazı satın almalısınız. Hava deliği: Hava deliği, elektronik sigarayı teneffüs ederken üretilen buhar miktarını düzenler. Ayrıca, miktar hava durumuna göre kolayca ayarlanabilir. Başlık: Sprinkler olarak adlandırılırlar. Sıvının geldiği yer pamuk ve süet rulolardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı