Başkentte kürek heyecanı başlıyor

Ankara, bu yıl yine kürek yarışlarına ev sahipliği yapacak. Türkiye Kürek Federasyonu tarafından 7-9 Temmuz tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek Gençler Türkiye Kupası kürek yarışları, Mogan Gölü’nde gerçekleştirilecek.

 

Festival Havasında Kürek Yarışları

Ankara Büyükşehir Belediyesi destekleri ile Gölbaşı ilçesinde yer alan Mogan Gölü’nde düzenlenecek Gençler Türkiye Kupası kürek yarışları için hazırlıklar tamamlandı. Türkiye Kürek Federasyonu tarafından duyurulan Gençler Türkiye Kupası yarışlarında Mogan Park, festival havasında geçilecek yarışlara ev sahipliği yapacak. Yarışlar Mogan Park içerisinde yer alan Atılım Üniversitesi ve Ted Ankara Koleji tesislerinde gerçekleştirilecek.

 

350 Sporcu Mogan Gölü’nde Mücadele Edecek.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüplerin de yer alacağı yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından 500’e yakın sporcunun katılması bekleniyor. Yarış alanında yer alacak stantlar ile ziyaretçilere açık olacak organizasyon, hafta sonunda Başkent sakinlerini ağırlayacak.

 

2022 Yılında da Kürek Yarışları Başkentte Yapılmıştı.

Kürek yarışlarına ara vermeden devam edilecek olan Ankara’da, geçtiğimiz sene de kürek yarışları düzenlenmişti. 25-26 Haziran 2022 tarihlerinde Gençler ve Deniz Küreği Türkiye Kupası yarışlarının düzenlendiği Ankara’da, iki yıl üst üste kürek yarışı düzenlemiş olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı