Heyecan ve gizem dolu seriler Temmuz ayında BBC First ekranlarında

Acımasızca işlenen gizemli cinayet vakalarını çözümleyen “Unforgotten” ve sevilen dönem dizisi “Sanditon” Temmuz ayında BBC First’te yeni sezonlarıyla ekranlara geri dönüyor. 

Londralı dedektiflerden oluşan bir ekibin çözülmemiş cinayetlerin arkasındaki gizemleri ortaya çıkardığı İngiliz suç drama dizisi “Unforgotten”, beşinci sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Bu sezonda ünlü aktris Sinéad Keenan’ın hayat verdiği Jess James karakteri baş dedektif oluyor. Sanjeev Bhaskar ise Dedektif Sunil “Sunny” Khan rolünü yeniden üstleniyor. Acımasızca işlenen cinayetleri konu alan dizinin yeni sezonunda kopuk bir bacağın bulunmasıyla dedektiflerin maceraları yeniden başlıyor. Ekip, kopuk bacağı bacada bulunan kurbanın cinayetinin ardındaki gizemi çözmek için çalışıyor. Ekibe yeni dahil olan dedektif ise Sunny ile ilişkisine inişli çıkışlı bir başlangıç yapıyor. Bu durum davanın gidişatını da etkiliyor. Yeni bir cinayet vakası ile devam eden seri “Unforgotten” 6 Temmuz Perşembe günü saat 21.00’de BBC First ekranlarına geliyor. 

Sanditon sakinlerinin aşk arayışı dur durmak bilmeden devam ediyor

BBC’nin sevilen dönem dizisi “Sanditon” üçüncü sezonunda da aşk arayışlarını sürdüren karakterlerin hikayelerini anlatıyor. Dizinin baş kahramanı Charlotte, nişanlısıyla birlikte Sanditon’a dönüyor ve Colbourne’a karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalıyor. Aralarındaki inkar edilemez çekim artmaya devam ederken Georgiana tepkiler yüzünden kontrolünü kaybediyor. Denham’ın eski gençlik aşkı yeniden alevlenirken Edward değiştiğini iddia ediyor. Aynı zamanda da Augusta Markham’ın servetinin karşı konulmazlığı ile cebelleşiyor. Sayısız düğün ve hüsranlara rağmen gerçek aşk arayışını sürdüren dizi “Sanditon” 10 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00’de sevenleri ile BBC First ekranlarında buluşuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı