Vodafone’un İlk Ay Taahhütsüz Deneme Kampanyası Devam Ediyor

Türkiye’nin dört bir yanını gönülden kapsayan operatörü Vodafone, düzenlediği kampanya kapsamında yeni gelen tüm bireysel faturalı müşteriler için “ilk ay taahhütsüz çıkış” hakkını kalıcı olarak devreye alıyor. Talep eden müşteriler, Yanımda uygulamasında TOBi üzerinden ya da Vodafone mağazalarına başvurarak cezasız çıkış yapabiliyor. 

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, bağlantı kalitesine olan güveninin altını çizmeye yönelik yaptığı kampanyalara devam ediyor. Bu kapsamda, Vodafone’a yeni gelenlere tanınan ilk ay taahhütsüz çıkış hakkı kalıcı olarak devreye alınıyor. Böylece müşteriler, Vodafone Yanımda uygulamasında kişisel dijital asistan TOBi’ye “cezasız çıkış” veya “taahhütsüz çıkış” yazarak ya da Vodafone mağazalarına başvurarak kampanyadan yararlanacak. Vodafone’un “Çektiğimize Değdi” dediği anları konu ettiği yeni reklam filmleri de yayına girdi.

 

Kampanyayı değerlendiren Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: 

 

Vodafone olarak, yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimize en iyi dijital deneyimi yaşatma hedefiyle bağlantı hızımızı ve kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. 4.5G altyapımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Bağlantımıza duyduğumuz güvenin bir sonucu olarak başlattığımız ‘Çektiğimize değdi’ serimize devam ediyoruz. Bundan böyle, Vodafone’a yeni gelen tüm müşterilerimize ilk ay taahhütsüz çıkış hakkı tanıyoruz. Böylece, yeni gelen müşterilerimize ilk ay taahhüt derdi olmadan bağlantımızı özgürce deneyimleme ve geniş 4.5G ağımız sayesinde kesintisiz iletişim kurma imkânı sunuyoruz. Müşterilerimiz, dilerlerse, Yanımda uygulamasında TOBi üzerinden ya da mağazalarımıza başvurarak cezasız çıkış yapabilecekler. Vodafone olarak, 4.5G kalitemizi ve kapsama gücümüzü artırmaya yönelik yatırımlarımızı sürdüreceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni