TOD'un İddalı Yeni Dizisi Sarmaşık Zamanı'nın Çekimleri Başladı!

Güçlü kadrosu ve hikayesiyle merak uyandıran TOD ORIGINALS dizisi SARMAŞIK ZAMANI’nın çekimleri İstanbul’da başladı.

 

Yapımcılığını duayen isim Faruk Turgut’un üstlendiği, yetenekli yönetmen Gökçen Usta’nın yönettiği, Savaş Ecevit Korkmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı, idari yapımcılığını OM CONTENT’in üstlendiği, “SARMAŞIK ZAMANI” dizisinin çekimleri başladı!

 

“Kocan Seni Öldürmek İstiyor!”

Ezgi, bir kadının isteyeceği her şeye sahipti.  Bir erkek evlat, onu seven yakışıklı ve ilgili bir koca, sevdiği bir iş, zengin ve rahat bir yaşam.  Ona bakan herkes parıltılı bir hayat görüyordu sadece. Bir kadın başka ne isteyebilirdi ki? Bu onların gördükleriydi, peki ya görmedikleri… Bir gün bir yabancı Ezgi’ye “kocan seni öldürmek istiyor” dedi ve her şeyi alt üst etti. Ezgi dağılmıştı. Neye inanacağını, kime güveneceğini şaşırdığı bu dönemde yaşadıkları siteye yeni taşınan bir kadınla, Arzu’yla tanıştı. Ezgi ne kadar içine kapalıysa Arzu o kadar dışa dönüktü. Ezgi’nin korkuları vardı ama Arzu cesurdu. Zıt karakterler taşıyan iki kadının arkadaşlığı, Arzu’nun cinayetiyle son buldu!

 

Merak uyandıran hikayesi ve güçlü kadrosuyla yakında TOD’da yayın hayatına başlayacak olan SARMAŞIK ZAMANI’nın başrol oyuncuları Burçin TerzioğluOnur TunaHazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’ya, usta isimler Emre Karayel, Emel Çölgeçen, Özgür Emre Yıldırım, Müge Bayramoğlu, Fatih Berk Şahin ve Tilbe Saran eşlik ediyor. SARMAŞIK ZAMANI’nın oyuncu kadrosunda ayrıca başarılı isimler Pervin Bağdat, Pelin Ermiş, Mesut Yılmaz, Gökçe Güneş Doğrusöz, Ayşe Melike Çerçi, Uğur Karabulut, Funda Güray, Yılmaz Sütçü de yer alıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni