Satış rekortmeni mobil aksesuar markası Mcdodo, “Bayim Olur musun? Fuarı”nda

Mcdodo’dan “Bayim Olur musun? Fuarı” ziyaretçilerine, yüzde 15 indirim! 

 

Satış rekortmeni mobil aksesuar markası Mcdodo, “Bayim Olur musun? Fuarı”nda

 

Global mobil aksesuar markası Mcdodo, Türkiye’de ürün gamını genişleterek hızla büyürken, farklı platformlarda yer almaya da devam ediyor. 27-30 Ekim tarihleri arasında İstanbul – Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek olan Bayim Olur musun? fuarına katılan Mcdodo; yaklaşık 750 adet yenilikçi ürünüyle, katılımcılar ve franchise adaylarıyla buluşacak. Mcdodo fuar boyunca standından yapılacak tüm alışverişlerde ziyaretçilerine yüzde 15 indirim hediye edecek.

 

Kurulduğu 2013 yılından bu yana sektörde hızlı bir yükseliş gösteren global aksesuar markası Mcdodo, günlük pratik kullanım ihtiyaçlarına göre ürettiği şarj kabloları, powerbank’ler ve kablosuz şarj cihazlarıyla kısa süre içinde sektörün öncü markası haline geldi. Sunduğu ürünlerde kullandığı malzemenin kalitesine, tasarımının özgünlüğüne ve ürünlerin işlevsel oluşuna önem veren Mcdodo, Türkiye’deki hızlı büyümesini de sürdürüyor. LED ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı  GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar, USB-C hub’lar (çoklayıcı), MagSafe şarj standı, MagSafe powerbank şarj gibi farklı kategorilerde yaklaşık 750 çeşit ürünü, yüksek tasarım ve malzeme kalitesinin yanı sıra fiyat/performans dengesiyle de fark yaratan Mcdodo, Türkiye pazarındaki iddiasını bir sonraki aşamaya taşıyarak franchise vermeye başlıyor. Farklı teknoloji platformlarında meraklılarıyla buluşan marka, bu kez de 27-30 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan Bayim Olur musun?’da 750’ye yakın yenilikçi ürünü standında ziyaretçiler ve franchise adaylarıyla buluşturacak. 

 

Fuar boyunca yüzde 15 indirim

Fuarda; içinde dünyanın en hızlı şarj adaptörleri, MagSafe şarj standları ve powerbank’ler, en hızlı şarj kabloları, son teknoloji bluetooth kulaklıklar gibi pek çok inovatif ürünü de ziyaretçilerin beğenisine sunacak olan Mcdodo, Bayim Olur musun? Fuarı ziyaretçilerine çok özel bir sürpriz yapacak. 27-30 Ekim tarihleri boyunca Mcdodo standına gelecek herkese, patentli ve dayanıklı tasarımıyla dillere destan Mcdodo ürünleri yüzde 15 indirimli olacak satışa sunulacak.

 

iPhone14 aksesuarları ilk kez Bayim Olur musun?’da!

iPhone 14 serisi için özel tasarlanan aksesuarlarıyla, başka bir heyecan daha yaratacak olan Mcdodo; MagSafe Wireless Charger, 3 in 1 Wireless Şarj Standı, yüksek hızlı GaN Şarj Adaptörleri ve Akıllı Araç Kitleriyle; iPhone 14 serisi kullanıcılarına şarj konusunda bambaşka bir deneyim vadediyor. Fuarda sergilenecek olan tüm iPhone 14 aksesuarları; teknoloji marketlerinde ve mcdodo.com.tr’de satışa sunuluyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni