Kartepe'de Ramazan Bir Başka Güzel

11 Ayın Sultan-ı Ramazan-ı Şerif Ayında Kartepe’de düzenlenen Ramazan etkinlikleri büyük ilgi görüyor. Etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğleniyorlar.   

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde Kartepeli çocuklar gönüllerince eğleniyorlar. Başkan Kocaman’ın talimatıyla ilçe genelinde iftar sonrasında başlayan etkinliklerde Hacivat-Karagöz, Meddah, Sihirbaz gösterileri ve ikramlarla çocuklar keyifli zaman geçiriyorlar.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Ataevler, Köseköy ve depremzede ailelerin kaldığı Arslanbey KYK yurdunda yapılan gösteriler büyük ilgi görürken, özellikle çocuklar eğlenceli zaman geçirdiler. Ramazan Karavanı içerisinde düzenlenen etkinliklerde çay, pamuk şeker, patlamış mısır, Osmanlı macunu ikramı da geleneksel Ramazan akşamlarını hazırlattı.

RAMAZAN NOSTALJİSİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın gelmesiyle birlikte ilçe genelinde etkinliklerimize başladık. Özellikle çocuklarımızın güzel zaman geçirmeleri ve Ramazan nostaljisini yaşayarak geleneklerini unutmamaları için düzenlenen etkinlikler büyük beğeni topluyor. Bayrama kadar bu etkinliklerimizden tüm çocuklarımız faydalanabilsin diye devam edecek” açıklamasında bulundu. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni