Buca Belediyesi sanat etkinliğine yoğun ilgi

Bucalıların sanatla buluşması adına yıl içerisinde düzenli olarak etkinlikler düzenleyen Buca Belediyesi,  bu defa yetişkinler için sergilenen Ben Kimim isimli tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı.

Zor Sanat Tiyatrosu’nun hayata geçirdiği “Ben Kimim” isimli tiyatro oyunu, Buca Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu’nda sahnelendi.

Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayan tiyatro oyununa  güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen Bucalılar büyük ilgi gösterdi. Oyun, aynı zamanda oyunun yazarı olan Havva Keskin tarafından sahnelenirken yönetmenliğini Ferhat Kıran gerçekleştirdi.

14 yaşında evlendirilen bir kız çocuğunun hikayesinin anlatıldığı oyun için hikaye yazarı Havva Keskin şöyle konuştu “Sadece sorunu değil çözüm ve mücadeleyi de gösterebilmek bizim için önemliydi. Sadece ezilen, kaybeden kadını yazmadık. Kazanan kadını yazdık.”

 

Buca Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kentin sanatla buluşması adına yıl içerisinde pek çok sanat etkinliğini Bucalılara sunuyor.  Bu sayede yetişkinler için tiyatro oyunlarından çocuk oyunlarına, konserlerden sergilere kadar pek çok etkinlik ücretsiz olarak sanatseverlerle buluşuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni