Borusan Sanat, Mart ayında yaptığı konserler ile afet bölgesindeki ihtiyaçlara destek olmaya devam ediyor

Müziğin birleştirici gücünü önemseyen Borusan Sanat, Mart ayı boyunca gerçekleştirdiği konserlerin tüm gelirini bağışlayarak afet bölgesindeki ihtiyaçlara destek olmaya devam ediyor. 17 Mart Cuma günü saat 21.00’de “Dream Works” projesiyle Anıl Eraslan Borusan Müzik Evi’nde müzikseverlerle bir araya gelirken, Brassolist renkli repertuvarı ve özel konukları Jülide Özçelik, Fikri Karayel ve Ceren Gündoğdu ile 24 Mart’ta Borusan Müzik Evi’nde izleyicisiyle buluşuyor.  

Deneysel müziğin tüm renklerini sunan Anıl Eraslan, Borusan Müzik Evi’nde

Rüya, doğaçlama ve film arasındaki ilişkileri temel alan uzun soluklu bir proje olan “Dream Works” ile Anıl Eraslan, 17 Mart Cuma günü saat 21.00’de Borusan Müzik Evi’ne konuk olacak. İstanbul’daki doğaçlama müzik sahnesinin önde gelen isimlerinin yer aldığı bu grupta, müzisyenlerin seçilmiş rüyaları Anıl Eraslan tarafından bestelendi ve doğaçlamaya uygun olarak yapılandırıldı. Osmanlı-Türk müziği, özgür doğaçlama ve elektro-akustik müzik etkilerini özgün bir kolaja dönüştüren albümleriyle dinleyenleri heyecan verici bir serüvenle baş başa bırakacak.

Brassolist, renkli repertuvarıyla Borusan Müzik Evi’nde

Nefesli çalgılar kenteti biçimine solisti de ekleyen Türkiye’deki ilk topluluk olan Brassolist, düzenlemesi kendilerine ait repertuvarlarıyla 24 Mart Cuma günü saat 21.00’de Borusan Müzik Evi’ne konuk oluyor. Jülide Özçelik, Fikri Karayel ve Ceren Gündoğdu’nun da katılacağı konserde, caz, pop, R&B ve özellikle Anadolu türkülerinden oluşan ve düzenlemeleri kendilerine ait olan repertuvar örnekleri müzikseverlerle buluşuyor.

ANIL ERASLAN “DREAM WORKS”

17 MART 2023 Cuma 21.00

BORUSAN MÜZİK EVİ

BRASSOLİST FEAT. JÜLİDE ÖZÇELİK, FİKRİ KARAYEL, CEREN GÜNDOĞDU

24 MART 2023 Cuma 21.00

BORUSAN MÜZİK EVİ

Borusan Sanat TV’de bu hafta

Ağırladığı birbirinden değerli solist ve şefler ile adından övgüyle söz ettiren Borusan Sanat, konser deneyimini dijitale taşıyan çevrimiçi video platformu borusansanat üzerinden yayınladığı ücretsiz konser kayıtlarını izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Her hafta müzikseverlere keyifli bir program sunan platformun bu ayki ilk konser yayını 18 Mart’ta. Burak Özdemir ve topluluğu Musica Sequenza’nın barok müzik ve farklı stilleri bir araya getirdiği konserin kaydı, saat 20.00’de yayında olacak. 19 Mart’ta ise Carlo Tenan yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın ünlü keman virtüözü Jan Mráček ile bir araya geldiği konserin kaydı, saat 11.30’da borusansanat’de müzikseverler ile buluşacak.

BURAK ÖZDEMİR & MUSICA SEQUENZA

18 Mart 2023 Cumartesi 20.00

Burak Özdemir elektronik & barok fagot

Annie Gard barok keman 

Kaori Kobayashi barok keman

Chang Yun Yoo barok viyola 

Linda Mantcheva barok viyolonsel

Mirjam Wittulski barok kontrbas

Charlie Zhang lavta

Marianna Henriksson klavye

Daniel Mulder görsel tasarım 

Back on Stage (BoS) ile konser öncesi söyleşi

19.30-20.00

İmza attığı projelerle izleyicileri ve dinleyicileri kendine hayran bırakan, enstrümanı fagotun özgün dilini müzikseverlere çığır açan projeleriyle sunan Burak Özdemir’in, topluluğu Musica Sequenza ile seslendireceği Sampling Barok, barok müzik ve farklı stilleri, yeni bir diyalog çerçevesinde birleştiren, dönem enstrümanları ile güncel elektronik enstrümanlarıyla müzikseverlere farklı bir deneyim sunuyor.

BORUSAN İSTANBUL FİLARMONİ ORKESTRASI

19 Mart 2023 Pazar 11.30

Carlo Tenan şef

Jan Mráček keman

AYDIN BÜKE ve SERHAN BALİ ile konser öncesi söyleşi
 11.00-11.30

BRAHMS Keman Konçertosu, Re Majör, op.77

DEBUSSY Bir Faun’un Öğleden Sonrası Üzerine Prelüd (Prélude à l’après-midi d’un faune), L 87, orkestra için senfonik şiir

DEBUSSY La mer (Deniz), L 111, orkestra için üç senfonik eskiz

BİFO’nun dünyaca ünlü keman virtüozleriyle verdiği konserlere bu sezon bir yenisi ekleniyor. Fritz Kreisler Yarışması birincisi Jan Mráček’in Brahms’ın eşsiz keman konçertosunu yorumladığı bu özel konserde, Avrupa’nın sevilen şeflerinden biri olan Carlo Tenan’ın yönetimindeki BİFO, Debussy’nin en sevilen yapıtlarını seslendiriyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni