Başkan Tekin'den anlamlı sergiye ziyaret

Gelirleri Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerine ve SMA hastası Azra Güngör’e bağışlanacağı, ‘Bir Tutam Umut’ temalı grup sergisinin gezen Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, tüm ilçe sakinlerini sergiye davet etti. Başkan Tekin de bir tablo alarak sergiye ve amacına destek oldu

Torbalı’da geçtiğimiz hafta çok anlamlı bir sergi açıldı. Gelirleri Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerine ve SMA hastası Azra Güngör’e bağışlanacağı, ressamlar Nalan Benzer, Meral Doğan Keseler, Havva Karasu ve Şenay Karasu’nun eserlerinden oluşan ‘Bir Tutam Umut’ temalı grup sergisinin açılışına toplantısı nedeniyle katılamayan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, dün sergiyi gezdi. Torbalı Belediyesi’nin de iş birliği ile açılan sergideki tabloları inceleyen Başkan Tekin’e, Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan ve meclis üyesi Sıla İlgi Akkaş da eşlik etti. Sergiye tam not veren Başkan Tekin, bir de tablo alarak hem sergiye hem de serginin amacına destek oldu.

BAŞKAN TEKİN’DEN RESSAMLARA TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

Ayrıca ressamlara üzerinde ‘Öğrencilerimize ve Azra bebeğimize desteklerinizi unutmayacağız’ notu yazılı olan çiçeği takdim eden Başkan Tekin, “Gelirleri, üniversite öğrencilerine ve SMA hastası kızımız Azra Güngör’e bağışlanacağı, ressamlar Nalan Benzer, Meral Doğan Keseler, Havva Karasu ve Şenay Karasu’nun eserlerinden oluşan ‘Bir Tutam Umut’ temalı grup sergisini Başkan yardımcımız Yavuz Selim Özgan ve meclis üyemiz Sıla İlgi Akkaş ile birlikte ziyaret edip, bu anlamlı sergi için ressamlarımıza teşekkür çiçeği takdim ettik” dedi. Öte yandan sergi, 26 Haziran tarihine kadar açık olacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni