Ortaklar Masterlere Foça Freni

FOÇA MASTERLER 1 ORTAKLAR MASTERLER 1

 

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi (TMVFL) Ege Grubu’nda lider İnya Ortaklar Masterler Foça’nın konuğu oldu. İlk iki maçını kazanan konuk ekip Foça Belediyespor Masterler karşısında bir puanı güçlükle kurtardı.

 

Maç Foça Bağarası 80.Yıl Sahası’nda 13 Kasım 2022 Pazar Günü Saat 16.00’da oynandı. İnya Ortaklar liderliğini sürdürmek, Foça üçüncü haftada ilk üç puanına uzanmak için galibiyet parolasıyla maça başladı. Karşılıklı atak oyun seyredenlerede keyifli bir maç izleme olanağı sundu.  İlk yarı Gürhan Sayar’ın golüyle ve Foça Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.

 

İkinci yarı önce beraberliği, sonra öne geçmeyi hedefleyen İnya Ortaklar Masterler, karşısında farkı arttırmaya çalışan bir Foça takımı buldu. Gol arayan iki takımdan ağları bulan bu kez konuk Ortaklar Masterler takımı oldu. Köşe vuruşundan gelen topa yükselerek dokunan Mehmet Salih Güzel takımı adına sayıyı kaydetti. Kalecilerin kurtarışları, çok, ama isabetsiz vuruşlar, maçın kalan bölümünde skorun değişmesine izin vermedi. Takımlar birer puanı birer golle paylaştılar.

 

İnya Ortaklar Masterler Başkanı Metin Kurtöz bu yıl katıldıkları TMVFL liginde başarılı olmak istediklerini ve bu ligde yer almaktan mutlu olduklarını söyledi. Metin Kurtöz;”Ortaklar İnya olarak yeni katıldığımız ligde başarı elde etmek  istiyoruz. Yeni arkadaşlar ediniyoruz. Ligin kalitesi çok çok iyi. Daha önce katlıdğımız ligleri iki sene üstüste tamamlayamadık. Kaliteli, düzgün olmayışından. Buradaki lige geldik. Geldiğimize memnunuz. İki maç üstüste galip geldik. Didim Masterleri 1-0,  Torbalı Masterleri 3-1 yendik. Bugünde hedefimiz galibiyet. Ortaklar’dan buraya galibiyet için geldik. Güzel, centlmence, ismimize yakışır bir maç olmasını dilerim. “ dedi.

 

Öte yandan ligin Ege Grubu İzmir maçlarında yaşanan hakem krizi İzmir Master Hakemleri ile çözüldü. Torbalı’da oynanan Torbalı Dimas Didim ve Foça’da oynanan Foça Belediyespor İnya Ortaklar Masterler maçlarında tecrübeli İzmir Master hakem trioları görev yaptı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni