Gölcük’ün Gururu Yunus Emre Akman

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Tarihi Edirne Kırkpınar ve Elmalı Güreşlerinde kazandığı başarılarla Büyük Orta boya çıkaran ilçenin gururu olan Yunus Emre Akman’ı makamında konuk etti.

 

Bu yıl; 661.Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, Küçük Orta Küçük boyda şampiyon olan, 670.Tarihi Elmalı Güreşlerinde de finale kalarak Büyük Orta boya çıkan, kazandığı başarılarıyla ilçenin gururu olan Yunus Emre Akman, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Akman’ı tebrik eden Başkan Sezer, başarılı pehlivanı ödüllendirdi.

 

“BAŞARILARIYLA GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI”

Ziyarette konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Başarılarıyla göğsümüzü kabartarak ilçemizin gururu olan Yunus Emre Akman kardeşimizin yetişmelerinde ve başarılarında emeği olan saygıdeğer ailesine, ata sporumuzun Gölcük’te bânisi muhterem Rüstem Çavdar Hocama, Yusuf Yüksel Hocama, Gölcük Belediyesi Spor Birimi personelimize ve desteğini esirgemeyen hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni