310 Gölcük Belediyesi Taekwando Sporcusu Kuşak Atladı

Gölcük Belediyespor bünyesindeki taekwando branşında bulunan 310 sporcu, düzenlenen törenle kuşak atladı.

 

Gölcük Belediyesi, geleceğin yıldız sporcu adaylarını bünyesinde yetiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gölcük Belediyespor bünyesinde bulunan 310 taekwando sporcusu, kuşak sınavını başarı ile tamamlayarak bir üst kemere geçiş yaptılar. Gölcük Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen Taekwando Kuşak Sınavı törenine; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Taekwondo İl Temsilcisi Kadir Öztürk, Gölcük Belediyespor antrönörleri: Meliha Evcil, Ali Çolak, Zabit Pustu ile sporcuların aileleri katıldı.

 

YENİ KUŞAKLARINI BAŞKAN SEZER’DEN ALDILAR

Törende sporcular tarafından yapılan gösteriler, salonu dolduran ailelerinden yoğun alkış aldı. Gösterilerin ardından kuşak atlayan sporculara yeni kemerlerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve antrenörleri takdim etti. Tören ile sporcular; yeni sarı, yeşil, mavi, kırmızı ve siyah kuşaklarını alarak bir üst kemere geçiş yaptılar.

 

BAŞKAN SEZER SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Törende sporcuları tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük Belediyespor bünyesindeki 310 sporcumuzun bir üst kuşaklara geçtikleri Taekwondo Kuşak Sınavı'nı, aileleri ile birlikte izledik. Vücut gelişimi yanında, gençlerimizin özgüvenlerini de arttıran spora çocuklarını yönlendiren aileleri ve kuşak sınavında başarı sağlayan gençlerimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Zabit Pustu Hocamıza kuşak törenine de yansıyan disiplinli eğitimleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni