Hikâyemiz Bitmedi, Umutla Devam Ediyor: PUMA Türkiye ve Aleyna Tilki depresyona karşı farkındalık için bir arada

Depresyon, dünyada 300 milyondan fazla insanda görülen, “kendini kötü hissetmek”ten çok daha ciddi bir hastalık. PUMA Türkiye, #HikayemBitmedi kampanyasıyla depresyonun tedavi edilebileceğine ve konuşulması gereken bir hastalık olduğuna dikkat çekiyor. Kampanyanın sözcülüğünü ise vaktiyle depresyonla mücadele eden kişilerden biri olan Aleyna Tilki yapıyor.

 

Kampanya filminde Aleyna Tilki depresyonun etkilerini anlatırken “Hikâyemiz bitmedi, umutla devam ediyor. Yazacak güçse içimizde” diyerek umuda dikkat çekiyor. Kampanyayla birlikte yayına giren hikayembitmedi.org adresinde ise depresyon hakkında bilgiler yer alıyor. Kullanıcılar yakın zamanda, sitede yer alan “Benim Hikâyem” sekmesinden depresyonla mücadele eden kişilerin hikâyelerini, kendi ağızlarından dinleyebilecek. 

 

PUMA Türkiye ve Aleyna Tilki ortaklığıyla çıkarılan özel koleksiyon ayakkabının üzerindeki “My story isn’t over” yazısı ve yaşamın devamını simgeleyen noktalı virgül işareti yer alıyor. Ayakkabıdan elde edilecek gelirin bir kısmı, European Alliance Against Depression iş birliğiyle iFightDepression platformunun Türkçe dilinde geliştirilmesi projesinde kullanılacak.

 

Kampanya, gelecek dönemde yeni projelerle devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni