XPG, Platinum ATX3.0 Sertifikalı PCIe 5.0 CYBERCORE II Güç Kaynağını Piyasaya Sürdü

CYBERCORE Güç Kaynağı ailesinin en yeni üyesi CYBERCORE ll, standartların üstünde performansı ve kompaktlığı sayesinde gelecek nesil bileşenlerle tam uyumluluk sağlamayı vadediyor

Oyuncular, esporcular ve teknoloji meraklıları için hazır sistemler, bileşenler ve çevre birimleri üreten XPG, bugün Platinum sertifikalı modüler güç kaynağı serisinin en yenisi CYBERCORE II’nin piyasaya çıkışını duyurdu.

1000W ve 1300W’da iki model sunan bu güç kaynağı ailesi, kendi yüksek performanslı sistemini oluşturanların ve en son yüksek GPU’larla donatılmış ATX tabanlı güç kaynaklarının ihtiyaçlarına hitap ediyor. Her iki versiyon da PCIe 5.0 12VHPWR (12 + 4 Pin) konektörlü ATX3.0 uyumlu iken, Nidec ile işbirliği içinde tasarlanmış bir termal çözüm sunuyor. 

ATX3.0 ve PCIe 5.0 Hazır

XPG CYBERCORE ll Platinum güç kaynağı serisi, Intel ATX3.0 gereksinimlerini yerine getirerek yüksek performanslı ekran kartları ve yüksek güç tüketimine sahip sistemler için özel olarak tasarlanmış hızlı ve kullanışlı modüler kablo yönetimi sunar. Bu nedenle, PCIe 5.0 uygulamaları için bir 12VHPWR (12 + 4 Pin) konektörü ve kablosu içererek hem en yeni nesil hem de gelecek nesil bileşenlere tam uyumluluk sağlar.

Cybenetics ETA PLATINUM ve LAMBDA A-Sertifikalı

Hem Cybenetics hem de 80 PLUS’tan Platinum sertifikaları alan CYBERCORE ll , %92.91 verimlilik oranıyla platin sertifika standartlarından çok daha yüksek performans sunar. Dahası, Cybenetics Lambda A- sertifikası, Nidec işbirliğiyle tasarlanmış ödüllü XPG VENTO PRO 120 PWM fanının kalitesini de gözler önüne sermektedir. 60 °C’de 60.000 saate kadar soğutabilen fan, ATX Platinum seviyesinde en düşük gürültüde çalışmaktadır. Termal ve akustik performans, 16 cm olan uzunluğu ile birleştirildiğinde daha da etkileyicidir. Az yer kaplaması sayesinde, kendi sistemini dizenlere ATX şasisinin içindeki alanı daha iyi maksimize etmelerine izin verir; bu da daha iyi kablo yönetimi ve ek donanım için daha fazla alan anlamına gelir.

Beklentilerin de Ötesinde Mükemmel Kalite

XPG CYBERCORE ll serisi, bu ürün segmentindeki güç kaynakları için gerekli olan 100% Japon kapasitörleri gibi kusursuz işçilik ve yüksek kaliteli yapım malzemelerine sahiptir. Ayrıca gürültüyü azaltan DC-DC devresi, gerilim seviyelerini kontrol etmek için güç yönetim IC’si (PMIC) ve diğer koruma mekanizmaları ve aralıklı PFC yüksek güç dönüştürücüsü içerir.

Kapsamlı Koruma ve 10 Yıllık Garanti 

XPG CYBERCORE II Platinum Sertifikalı Güç Kaynağı sekiz endüstriyel sınıf kapsamlı koruma (OPP, UVP, OVP, SCP, OTP, OCP, NLO ve SIP) sağlayarak oyuncuların ve profesyonellerin yıllarca  güvenle kullanmaları için 10 yıllık garanti sunmaktadır.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni