Nilüfer Müzik Festivali’nde Güneş Zamanı!

8 farklı ülkede 100 milyon dinleyiciye ulaşan genç yetenek Güneş, 2-3-4 Eylül tarihleri arasında Nilüfer Belediyesinin “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali’nde sahne alacak. Sevilen şarkılarıyla etkinliğin ilk gününde müzikseverler ile buluşacak olan sanatçı 3 Eylül Cumartesi günü 1. Sahne’de ziyaretçilere unutulmaz bir festival akşamı yaşatacak. 

 

Nilüfer Belediyesinin “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali, 3 gün boyunca ünlü isimleri ağırlayacak. 2-3-4 Eylül tarihinde Bursa Balat Atatürk Orman’ında eşsiz bir festival deneyimi yaşatacak olan etkinlikte birbirinden özel isimler sahne alacak. 3 Eylül tarihinde festivalin 1. Sahnesinde müzikseverlerle buluşacak olan Güneş ise ziyaretçilere unutulmaz bir akşam yaşatacak. Uzun süredir Türkiye’nin bir numaralı albümü olarak listelerin başında yer alan Atlantis eşliğinde festivalin nabzını yükseltemeye hazırlanan genç yetenek; NKBI, Dua, Suçlarımdan Biri parçalarıyla da nefesleri kesecek.

 

Festival 4 gün boyunca Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden misafirlerini ağırlayacak. İklim Yılı çerçevesinde sosyal sorumluluk etkinliklerinin de gerçekleşeceği festival, yöresel lezzetleri, yarışmaları, stand-up gösterileri, müziği, eğlencesi ile katılımcıları sınırsız eğlence ve unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni