Modern Çağın Mozart’ı Piyanist-Besteci Ludovico Einaudi Zorlu PSM’de

Günümüzün en büyük piyanistlerinden ve bestecilerinden biri olarak kabul edilen ve bu sezon 10.yılını kutlayan Zorlu PSM’nin 2013 yılındaki açılış konserini de gerçekleştiren Ludovico Einaudi, klasik, rock ve elektronik müziği harmanlayan eşsiz yorumuyla 8 Şubat akşamı ‘Underwater Tour’ adını verdiği turnesiyle Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne konuk olacak.

 

1996 yılında solo performanslarından oluşan ilk koleksiyonunu yayımladıktan sonra Avrupa’nın en çok satan piyanist ve bestecilerinden biri haline gelen,  müzik eleştirmenleri tarafından eski ve yeni arasındaki ilişkiyi değiştiren müzisyen olarak anılan Ludovico Einaudi, 'The Father' ve 'Nomadland' gibi 2020'ye damgasını vurarak Oscar ve Altın Küre'de büyük başarı yakalayan filmlerin müziklerine de imza attı. 2021'de kendini doğada uzun yürüyüşlere veren, göllerin dağların, çayırların manzaralarına kapılıp gittiğini ifade eden Ludovico Einaudi, pandeminin yarattığı sessiz, dış müdahalesiz ve akışkan dünyadan ilham alarak yarattığını söylediği solo albümü 'Underwater'ı yayınlayarak müziğine kattığı daha samimi ve daha etkileyici boyutu Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde 8 Şubat 2023’te müzikseverlerle tanıştıracak.

 

Kariyeri boyunca “This is England”, “The Intouchables” ve “Mommy” gibi birçok sevilen filmin müziklerine de imza atan Einaudi, “Una Mattina”, “Diario Mali” albümlerinin ardından, yedinci stüdyo albümü “Divenire” için Liverpool Kraliyet Filarmoni Orkestrası’yla yaptığı iş birliğiyle müzik dünyasında büyük ses getirdi. 2009 yılında yayımlanan “Nightbook” ile minimalist elementlere ağırlık veren müzisyen, 2013 yılında Verona yakınlarında bir manastırda kaydettiği eşsiz albümü “In a Time Lapse”i sevenleriyle buluşturdu. Çalışmalarına hız kesmeden devam eden başarılı piyanist-besteci Ludovico Einaudi, Mart 2019'da dağlarda yapılan uzun kış yürüyüşlerinden ilham aldığı projesi 'Seven Days Walking' ile yakaladığı başarıyla sene boyunca Barbican Center'da kapalı gişe konserlerine devam etti. Pandemi sürecinde doğadan aldığı ilhamla oluşturduğu ve turnesine adını veren solo albümü ‘Underwater’ın temellerini attı. 

  

Bilet Fiyatları:

 

VIP (Yemekli): ₺ 2.750,00

1. Kategori: ₺1.100,00

2. Kategori: ₺990,00

3. Kategori: ₺880,00

4. Kategori: ₺770,00

5. Kategori: ₺660,00

6. Kategori: ₺440,00

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni