Klipsch, yüksek çözünürlüklü aktif hoparlör serisini genişletiyor

Önde gelen premium ses şirketi Klipsch®, “We are the Keepers of the Sound®” sloganıyla, Heritage Wireless serisi hoparlörlerine daha büyük, daha güçlü ve dinamik The Nines ve The Sevens aktif hoparlörleri ekledi.

Premium ses şirketi Klipsch®, “We are the Keepers of the Sound®” sloganıyla, Heritage Wireless serisi hoparlörlerine daha büyük, daha güçlü ve dinamik The Nines ve The Sevens aktif hoparlörleri eklediğini duyurdu. The Fives (2020) modelini de içeren ödüllü Heritage Wireless serisi hoparlörler, gerçek ahşap kaplama, dokunsal anahtarlar ve düğmeler gibi lüks malzemelerle tasarlanıyor. Klipsch Heritage Wireless hoparlörler, Paul W. Klipsch’in akustik ve klasik tasarım mirasını günümüzün en son teknolojileriyle birleştiriyor.

Üst düzey ses çıkışı ve kalitesi 

Klipsch The Nines ve The Sevens aktif hoparlörler, minimum alan gerektiren ve odayı dolduran sesi sunuyor. Hoparlörler, özel olarak tasarlanmış dahili amplifikatör sayesinde ses çıkışını ve kalitesini en üst düzeye çıkarıyor. Son derece çok yönlü, kullanımı ve kurulumu kolay Klipsch The Nines ve The Sevens hoparlörler, HDMI-ARC üzerinden bir televizyon bile dahil olmak üzere neredeyse her şeye bağlanabiliyor. Entegre phono pre-amplifikatör, Bluetooth® kablosuz teknoloji, dijital optik, analog RCA, USB girişleri ve bir subwoofer çıkışına sahip olan Klipsch The Nines ve The Sevens, daha iyi netlik ve çıkış için bi-amplifikatörlü. Hoparlörler aktif monitörler, yüksek çözünürlüklü ses parçalarının kusursuz bir şekilde yeniden üretilmesi için 192 kHz / 24 bit çözme özelliğiyle de öne çıkıyor.

Kulakların düşük frekansları duyma yeteneğine uyumlu

Klipsch Heritage Wireless aktif hoparlörler, ödüllü ve özel Klipsch Reference akustik horn yüklü teknolojisi ve ayarlarını kullanarak güçlü ve kesin ses ile geliştirilmiş bas ve düşük bozulma sağlıyor. Dinamik bas eşitleme, kulakların daha düşük frekansları duyma yeteneğine uyumlu ve her ses seviyesinde güçlü bası sunan Klipsch The Nines ve The Sevens, Tractrix® hornlar üzerinde 1″ titanyum tweeter’lara sahip. Daha büyük boyutta ve çıkışta olan The Nines, toplamda 240W sistem gücü ve yepyeni 8″ uzun atışlı yüksek hareketli kompozit koni woofer barındırıyor. Orta boyutlu olan The Sevens ise 200W toplam sistem gücü ve odayı dolduran ses ve geliştirilmiş bas için 6,5″ uzun atışlı woofer kullanıyor. Hoparlörler, ceviz ve siyah kaplama seçenekleriyle üretildi.

Klipsch The Nines ve The Sevens aktif monitörler, kullanıcıların EQ ve subwoofer ses ayarlarını, dinamik bas, gece dinleme modu, hava üstü yazılım güncellemeleri, dijital hızlı başlangıç kılavuzu ve daha fazlasını özelleştirmelerine olanak tanıyan Klipsch Connect Uygulaması ile uyumlu.

Klipsch The Nines ve The Sevens aktif hoparlörler Türkiye’de şimdi Klipsch.com.tr’de de mevcut.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı