Jazz Company’nin caz müzik geceleri kasım ayında başlıyor

Kasım ayı itibariyle özel caz gecelerine başlayacak olan Jazz Company, misafirlerine müzik ziyafetinin yanı sıra muhteşem bir gastronomi şöleni de yaşatacak. Taksim’deki Elite World İstanbul bünyesinde yer alan Jazz Company’de her cuma akşamı 22.00-01.00 saatleri arasında birbirinden değerli caz müzik sanatçıları sahne alarak, müzik severlerin hafta sonuna daha da keyifli başlamasını sağlayacak. 

 

Şehrin merkezi Taksim’de Elite World İstanbul bünyesinde yer alan Jazz Company, kasım ayında caz müzik severleri hayatına renk katacak. 

 

Her cuma 22.00-01.00 saatleri arasında birbirinden değerli müzisyenlerin sahne alacağı canlı caz gecelerinde, ilk performans 4 Kasım gecesi Kubilay Kan tarafından gerçekleştirilecek. Dünyanın önde gelen müzisyenlerinden Wynton Marsalis, Herlin Riley ve Scott Henderson gibi pek çok caz müzisyeniyle aynı sahneyi paylaşan Kan, misafirlerine keyifli ve müzik dolu anlar yaşatacak.

 

Jazz Company’de 11 Kasım akşamı ise Sevil Esen caz severlerle buluşarak özel bir performans sergileyecek. Rock, soul, flamenko, bossa nova ve caz dahil birçok stilde çalışmalara imza atan Asena Akan  18 Kasım’da, Pınar Ünal ise 25 Kasım’da sahne alacak. 

 

Misafirlerini caz dünyasında keyifli bir geceye davet eden Jazz Company, yeni sezonda sunduğu müzik ziyafetinin yanı sıra yiyecek- içecek menülerindeki yenilik ve sürprizleriyle de beğeni toplayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni