HUAWEI P60 Pro ve yeni nesil son teknoloji ürünler 9 Mayıs'ta Avrupa'da tanıtılacak

Huawei yenilik arayışında hız kesmiyor. Teknoloji devi Huawei, 23 Mart’ta Çin’de akıllı telefonlardan akıllı saatlere, dizüstü bilgisayarlardan kulaklıklara kadar bir dizi yeni üst düzey ürünü tanıttı. Tüm bu yeni Huawei amiral gemisi ürünler 9 Mayıs’ta Almanya’nın Münih kentinde resmi olarak tanıtılacak.

Huawei, inovasyon çıtasını yükseltmekten vazgeçmiyor ve zaten geniş olan akıllı telefon, dizüstü bilgisayar ve giyilebilir ürün yelpazesini yeni cihazlar ile daha da genişletiyor. Yaklaşan Avrupa lansman etkinliğinde Huawei, günlük yaşamlarının ayrılmaz bir parçası haline gelecek güçlü birçok senaryolu cihaz deneyimi arayan tüm tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayacak. Huawei, 9 Mayıs’ta Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek etkinlikte son teknoloji ürünlerini duyuracak.

Yeni nesil amiral gemileri Avrupa’ya geliyor

Bu bahar Huawei, Avrupalı tüketicilere iki yeni nesil, son teknoloji akıllı telefon sunacak. Yeni ve en gelişmiş fotoğrafçılık amiral gemisi HUAWEI P60 Pro, gün batımında, karanlıkta veya siz ne zaman isterseniz çekim yaparken, çeşitli mesafelerden en yüksek ayrıntıyı yakalamak isteyen tüm meraklılar için bir rüyayı gerçek yapacak. Huawei akıllı telefon tarihindeki bir diğer kilometre taşı ise HUAWEI Mate X3. Yeni katlanabilir amiral gemisi, tüm yeni ileri teknolojiyi son derece ince, çok hafif ve çok dayanıklı bir gövdede topluyor. Bu model ile Huawei, katlanabilir akıllı telefonlar alanında lider konumunu pekiştiriyor.

Yeni cihazların tanıtımı, yeni gelişmiş akıllı saatler olmadan tamamlanamazdı. Huawei’nin birçok kişinin gıpta ettiği lüks görünümünü ve tarzını korurken sürekli kendini aşmaya çalışan kaşifler için ürettiği ultra amiral gemisi akıllı saati HUAWEI WATCH Ultimate da tanıtılacaklar arasında. Bu başyapıtın üretiminde kullanılan çok sayıda özellik, üst düzey tasarım ve malzemelerle piyasadaki akıllı saatler için yeni bir çıta belirliyor. 

Huawei ayrıca estetiği, yeniliği ve zekayı bir araya getiren, oldukça hafif ve kullanışlı bir mobil form sunan çok ince, hafif bir dizüstü bilgisayar olan yeni HUAWEI MateBook X Pro’yu da tanıtacak. Giyilebilir cihaz ve müzik tutkunları ise kusursuz tasarım ve ses kalitesine odaklanan yeni HUAWEI FreeBuds 5 kulaklıkların keyfini çıkaracak.

Heyecan verici deneyimin tadını çıkarın

Huawei portföyünü güçlendirirken ve tüm ürün kategorilerini büyütürken, tüketicilerin deneyimlerini merkeze koymaya devam ediyor. Teknoloji ve sanatı bir araya getiren lansman etkinliği sırasında Huawei, yalnızca bir dizi yeni son teknoloji cihazı resmi olarak piyasaya sürmekle kalmayacak, aynı zamanda şirketin her tüketiciye yenilik sağlama ve küresel teknoloji endüstrisinin gelişimine sürekli liderlik etme vizyonu ve stratejisinin temel odak alanlarını da sunacak.

Huawei’nin yaklaşmakta olan tüm yeni amiral gemisi ürünleri Avrupa pazarlarında satışa sunulacak ve tüketiciler günlük yaşamlarını ve işlerini çok daha akıllı hale getirebilecek yeni çözümler karşısında şaşkına dönecek. HUAWEI WATCH Ultimate, 3 Nisan’dan itibaren satışa sunulacak ilk ürün olacak ve onu HUAWEI FreeBuds 5 takip edecek. Yeni akıllı telefonlar HUAWEI P60 Pro ve HUAWEI Mate X3 ile HUAWEI MateBook X Pro dizüstü bilgisayar, 9 Mayıs 2023’teki lansman etkinliği ardından satışa sunulacak. Avrupalı tüketiciler, ürünlerin kendi pazarlarında piyasaya sürülmesinden birkaç hafta sonra Huawei’nin tüm yeniliklerini keşfedecekler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yang覺n merdiveni