Gazapizm, Balyanoz Koyu’nu salladı

Büyükşehir, son yılların en çok dinlenilen Rap parçalarına imza atan Gazapizm’i Darıca’da gençlerle buluşturdu

 

Kültür ve sanat şehri Kocaeli, Büyükşehir’in düzenlediği konserlerle eğlencenin merkezi olmaya devam ediyor. Bu yıl Sefo, Ziynet Sali ve Yıldız Tilbe gibi pek çok tanınmış sanatçıyı Kocaeli’de hayranlarıyla buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği konser etkinlikleriyle 7’den 70’e herkese hitap ediyor. Bu bağlamda Büyükşehir, “Gazapizm” adıyla tanınan ünlü rapçi Anıl Murat Acar’ı Darıca’da sevenleriyle buluşturdu.

 

“HEYECANI YOK” ŞARKISI ORTALIĞI YIKTI

Rap dünyasında büyük bir tanınırlığa sahip olan Gazapizm’in Balyanoz Koyu’nda verdiği konsere gençler büyük ilgi gösterdi. Alkışlar ve yoğun sevgi seli altında sahneye çıkan Gazapizm, konsere “Heyecanı yok” şarkısıyla başladı. Şarkısını gençlerin coşkulu katılımıyla tamamlayan Gapazim, “Dünya bu”, “Sağı kolu kes” gibi birbirinden hareketli parçalarıyla adeta Balyanoz Koyu sahilini salladı. Popüler eserlerini binlerce müzikseverlerle tek bir ağızdan seslendiren Gazapizm, coşkulu bir konserin gerçekleşmesini sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

UYSAL’DAN YENİ KONSERLER MÜJDESİ

Sanatçıya çiçek takdim etmek üzere sahneye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, gençlerin heyecanına ortak oldu. Gazapizm ve ekibini kutlayan Uysal, gençlere yeni konserlerin müjdesini vererek, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak böyle etkinlikler yaptığımızda 3 şeye bakıyoruz. Bir gençlerin enerjisine, iki coşkusuna, üç mutluluğuna. Darıca’da bunların hepsi var. Bu organizasyonların devamı için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ı alkışlayın. Sesi çok uzaktan duyulsun ki yenisini yapalım” dedi. Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ise Gazapizm’e Darıca’nın simgesi olan Gönül Birliği Kapısı maketi hediye etti.

 

GAZAPİZM, BALYANOZ KOYU’NA HAYRAN KALDI

Muhteşem sahne performansıyla göz dolduran Gazapizm, konserin gerçekleştiği Balyanoz Koyu’na hayran kaldı. Ünlü rapçi, Büyükşehir’in güzelliğine güzellik kattığı Balyanoz Koyu sahili için “Buraya ilk kez geldim. Çok güzel bir yermiş. Müthiş bir manzarası var, gerçekten harika” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni