En Yeni Nesil ve Sürdürülebilir Ürünleriyle ADATA COMPUTEX 2023'te

Computex 2023’te ADATA, En Yeni Ürünlerini Kullanıcılarla Buluşturacak

Dünyanın önde gelen bellek modülü ve USB bellek markası ADATA, oyuncu aksesuarları markası XPG ile 30 Mayıs-2 Haziran 2023 tarihleri arasında Taipei’de düzenlenecek dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından Computex 2023’e katılacak. Sektör lideri olarak “Geleceğin Yenilikçisi” vizyonuyla ADATA, en yeni teknolojik ürünler ve çözümlerini kullanıcılara tanıtmanın yanı sıra, sürdürülebilirliği teşvik etmeyi de hedefliyor.

Bu yılki “XTREME Geleceğin Lideri- Sonsuz Yenilik” temasıyla ADATA, en güçlü Gen5 SSD’yi, sektör lideri CXL (Compute Express Link) bellek modülünü, CAMM (Compression Attached Memory Module), XPG FUSION 1600W Titanyum Güç Kaynağını ve profesyonel endüstriyel çözümleri içeren sürdürülebilir ve yenilikçi ürünlerini deneyimlemek üzere ziyaretçilerini Computex’teki standında bekliyor olacak.

ADATA Başkanı Simon Chen, “Pandemi insanların yaşam tarzlarını değiştirdi ancak teknolojiyi akıllı yaşama entegre etme kararlılığımız hiç değişmedi. ADATA ESG’yi uygulamaya devam ederek sürdürülebilirlik fikrini ileri taşımayı dört gözle bekliyor. 30 Mayıs’ta çevrimiçi veya fiziksel ortamda ADATA’nın yeni ürünlerinin tamamını deneyimleyebilirsiniz.” diyerek en yeni nesil ve sürdürülebilir ürünlerin sergileneceği standa ziyaretçileri davet etti.

ADATA, Eşsiz SSD Soğutma Teknolojisinin Yanında Mükemmel DDR5 Uyumluluğuyla Öne Çıkıyor

Patentli ısı dağıtma teknolojisi ile oluşturulan Gen5 SSD ile ADATA, gelecek nesil özelliklerini karşılayan iki Gen5 SSD olan Project NeonStorm ve ADATA LEGEND 970’yi piyasaya sürdü. Project NeonStorm, alüminyum alaşımı, su soğutma ve çifte fanın bir kombinasyonu olarak ısı dağıtım verimliliğini maksimize eder. Hem Project NeonStorm hem de LEGEND 970, PCIe Gen5 x4 iletim arabirimini kullanır ve sırasıyla saniyede 14.000MB okuma hızı/ 12.000MB yazma hızına kadar ve 10.000MB okuma hızı/ 10.000MB yazma hızına kadar çıkabilmektedir ve en son nesil Intel ve AMD platformlarını destekler. 2022 Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görülmüş olan SE920 harici SSD ise, açılabilir kasa ve mikro fan içeren patentli ısı dağıtım teknolojisine ve bir sonraki nesil USB4 iletim arabirimine sahiptir ve saniyede 3.800MB’a kadar okuma hızları sağlayabilmektedir. 

Ayrıca ADATA, bellek kapasitesini 16TB’ye kadar genişleten sunuculara yardımcı olan CXL (Compute Express Link) bellek modülünün lansmanıyla sektörde liderlik etmeyi hedefliyor. Bu sayede AI ve HPC’nin donanım sınırlamalarını iyileştirmenin yanı sıra maliyetleri de optimize etmeyi vadediyor. CAMM (Compression Attached Memory Module), SO-DIMM’den %57 daha incedir, güç tüketimini etkili bir şekilde azaltır ve ısı dağıtımını iyileştirir. Dizüstü bilgisayarlar için uygun olan DDR5 8400 MR-DIMM, en son nesil arabellek ile çift hatlı bir bellek modülü olarak veri iletim kapasitesini ikiye katlamakta ve işletim verimliliğini hızlandırmaktadır.

ADATA ile Sürdürülebilirliği Destekleyin

Çevre koruma ve sürdürülebilirliği teşvik etmek amacıyla ADATA, büyük çoğunluğu PCR (Tüketiciden Sonra Geri Dönüştürülmüş) malzemeler kullanarak HC300 ECO harici HDD ve UC310 ECO döner kapaklı USB belleği piyasaya sürdü. HC300 ECO üretiminde karbondioksit emisyonları %48 oranında azaltıldı. ECO serisindeki ürünlerin tamamı yerel kaynaklar kullanılarak üretilmiştir, böylece karbon ayak izi olabildiğince azaltılması hedeflenmiştir. ADATA’nın yeşil depolama serisi, FSC (Orman Yönetim Konseyi) sertifikasına sahip ambalajları, tamamiyle çevre dostu malzemeler kullanılarak üretilmiştir. 

Computex 2023’te Ziyaretçileri Neler Bekliyor?

XPG, Computex 2023’te XTREME performans ürünlerinin tamamını deneyimlemek için ziyaretçilerini bekliyor olacak. XPG’nin Delta Electronics ile ortaklaşa geliştirilen ve en dikkat çekici yeni ürünlerinden XPG FUSION 1600W Titanyum Güç Kaynağı, patentli bir planar transformatör ve GaN çözümüne sahiptir, iki adet 12VHPWR (12 + 4) konektör içerir, XPG PRIME yazılımı aracılığıyla özelleştirilebilirliği sağlar. Ek olarak, XPG Intel ATX 3.0 uyumlu güç kaynağı ürünlerinin tamamını sergileyecektir: CYBERCORE II, CORE REACTOR II ve KYBER.

XPG, mükemmel tasarımını net bir şekilde görebilmeyi sağlayan dört cam panelli yeni BATTLECRUISER II SUPER Mid-Tower kasa ve VALOR MESH kasaya da Computex Taipei’de yer verecek. Ayrıca yakın zamanda piyasaya sürülen hem Intel hem de AMD serisi dizüstü bilgisayarlar da kullanıcıların beğenisine sunulacak. Intel kullanıcıları için XPG Xenia 15G, 13. nesil Intel Core i7-13700H işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 4070 ekran kartı ile donatılmıştır. Öte yandan XPG Xenia 16P, AMD Ryzen 9 7940HS işlemci ve AMD Radeon RX 7600M XT ekran kartına sahiptir.

Bu yıl ADATA, “Yaratıcı Ruhunu Serbest Bırak” sloganıyla yaratıcılığını konuşturan herkes için daha kapsamlı çözümler geliştirdi. ACE bellek serisi2022 Japonya GOOD DESIGN Ödülü’nü kazanmış olup, yüksek kaliteli alüminyum gri ısı yalıtımı ve fantastik nano-baskı ile benzersiz kaplama teknolojisine sahiptir. Aynı ödüle sahip LEGEND 960 MAX ise PCIe Gen4 iletim arabirimini kullanır, saniyede 7.400MB’ye varan okuma hızı ve 6.800MB’ye varan yazma hızının yanı sıra, 4TB formatında mevcuttur ve PS5 depolamasını genişletmek için en uygun tercihlerden biri olmaya adaydır.

2023 En İyi Seçim Ödülü’nü kazanan bir SD 7.0 Express SD kartının yanı sıra, saniyede 1.600MB okuma hızı ve 1.300MB yazma hızlarına sahip bir SD 7.1 microSD Express ve SD 8.0 Express bellek kartı da piyasaya sürüldü. UE800 Type-C USB bellek, saniyede 1.000MB okuma ve yazma hızıyla piyasadaki en hızlı USB bellektir.

XPG ayrıca, birçok seveni bulunan özel karakteri Mera için kurduğu özel bölümde, Mera temalı ve mercan renkli oyuncu aksesuar ve bileşenlerini deneyimleme fırsatı sunacak. Fuar sırasında, XPG’nin en son ürünlerini ve Mera benzersiz tarzıyla bezenmiş özel varyasyon ürünlerini denedikten sonra XPG’nin en yeni e-spor sakızını ve Mera temalı çikolatalarını tatmayı unutmayın.

Project Zeus’a Hazır Olun!

XPG, gelecek nesil akıllı AI iş istasyonlarının ihtiyaçlarını karşılamak için, bugüne kadar üretilmiş en güçlü tüketici seviyesi sistemlerden biri olan Project Zeus’un detaylarına fuar sırasında ayrıca yer verecek. Bugün piyasadaki en üst düzey ATX özelliklerine sahip ATX3.0 dijital güç kaynağı olan XPG FUSION tarafından desteklenen Project Zeus, gelişmiş AI geliştirme ve performans ihtiyaçlarını karşılamak için aynı anda dört RTX4090 ekran kartını çalıştırabilecektir. Gerçek zamanlı performans, Cybenetics ile iş birliği içinde bir Powenetics ATX kartı üzerinden analiz edilen Project Zeus ile XTREME performansı tam anlamıyla deneyimlemeyi vadediyor.

ADATA’nın Endüstriyel Ürünleriyle Güvenlik ve Verimliliğin Keyfini Çıkarın

ADATA, profesyonel ve bağımsız bir donanım yazılımı AR-GE ekibine sahiptir ve en son özellikleri destekleyen özelleştirilebilir donanım ürünleri geliştirmeyi amaçlamaktadır. Computex’te ADATA Industrial, dayanıklılığı, güvenilirliği ve sağlamlığı üst seviyeye çıkaran çeşitli özel depolama ürünlerini sergileyecek. 

ADATA Industrial’ın A⁺ SLC teknolojisi, 3D USB bellek ürünlerinin P/E döngülerini 100K’ya itmiştir ve endüstriyel uygulamalar için daha ekonomik ve daha uzun ömürlü çeşitli endüstriyel SSD’ler ve CFast hafıza kartlarına ayrıca fuarda yer verecektir. Veri güvenliği açısından ADATA Industrial ürünleri AES 256-bit veri şifreleme teknolojisini destekler, TCG OPAL özelliklerine uygundur ve ağ saldırılarına mükemmel bir korumaya sahiptir. Güvenilirlik açısından LDPC ECC hata düzeltme mekanizması sayesinde hatalar otomatik olarak tespit edilerek düzeltilebilir, böylece veri iletiminin düzenliliği mutlak olarak sağlanmaktadır. Ek olarak, ADATA Industrial ürünleri geniş sıcaklık direncine (-40°C ila 85°C) ve ekstrem ortamlar için anti-sülfitlenme korumasına sahiptir.

ADATA’nın Çevrimiçi Sergisini Ziyaret Edin ve En Yeni Ürünleri Çekilişle Kazanma Şansı Yakalayın

ADATA, 30 Mayıs’tan itibaren Computex Digital çevrimiçi sergisini Computex Taipei’deki fuarla aynı anda başlatacak ve dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara zaman dilimi ve bölge kısıtlamalarından bağımsız olarak en yenilikçi ürünlerini kullanıcılarının beğenisine sunacak. Ayrıca, kullanıcılar etkinlik web sitesinde bir ürün altına yorum bırakırsa, en yeni ürünlerden çevre dostu HC300 ECO harici HDD, CASTER RGB DDR5 bellek veya yüksek hızlı SE900G harici SSD kazanma şansı için çekilişe katılmış olacaklar. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni ucuz yangın kapısı