EA, Immortals of Aveum için 6 dakikayı aşan bir oynanış videosu yayınladı

EA Originals’ın büyü tabanlı yeni oyununun kahramanı Jak’ın büyü gücünü kullanarak düşmanlarını nasıl alt ettiğini gözler önüne seren fragman ile oyuncuların heyecan kat sayısı yükseliyor

13 Nisan’da heyecan verici bir fragmanla oyuncularla buluşan, EA Originals’ın ve Ascendant Studios’un aksiyon ve büyü dolu FPS oyunu Immortals of Aveum, yepyeni, 6 dakikadan fazla oynanış görüntüsüne sahip bir video ile karşınızda!

Oyun hakkında birçok detayı keşfedeceğiniz oynanış videosunu izlemek için buraya tıklayabilir; yeni ekran görüntüleri ve yapımcı fotoğrafları içinse bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Oynanış videosunda oyunun kahramanı Jak’ın Rasharnian güçlerine karşı olan savaşını izleyecek ve bu sırada büyü gücünün tüm etkilerini gözlemleyebileceksiniz. Mavi büyü Force (Güç), Yeşil büyü Life (Yaşam) ve Kırmızı büyü Chaos (Kaos) Jak’ın kullanabileceği üç farklı gücü temsil ediyor. Oyuncular, Jak’ı; mühürler, yüzükler, totemler ve daha fazlası aracılığıyla kişiselleştirerek çatışma stillerini kendilerine göre şekillendirebilyorlar.

Unreal Engine 5.1 ile tasarlanan ilk oyunlardan biri olma özelliğini taşıyan Immortals of Aveum, motorun son versiyonu ile gelen ¨dinamik Lumen aydınlatma¨ özelliğinden ve yüksek poligon sayılarının performansı düşürmesini engelleyen Nanite teknolojisinden faydalanıyor. Ascendant Studios’un bu güçlü motoru nasıl kullandığını stüdyonun yeni blog paylaşımında inceleyebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni