Canon'dan baskı sektörü için yeni nesil ProStream 3000 serisi

Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, yeni nesil baskı makineleri olan ProStream 3000 serisini kullanıma sundu. Yeni seride ticari baskı için yüksek hızlı, web beslemeli ve mürekkep püskürtmeli baskı özellikleri bulunuyor. Seri; tutarlı ofset baskı kalitesi, ağır kağıtlar, daha geniş bir malzeme yelpazesinin kullanılmasını sağladığı gibi çok daha geniş ticari baskı ve ultra hızlı dijital üretim sağlıyor. 

ProStream 3000 ile kullanıcılar; doğrudan posta, kitap, kartpostal, poster, takvime kadar birçok uygulamada mürekkep püskürtmeli üretiminin uçtan uca verimlilik avantajlarından faydalanabiliyor. Böylece genişletilmiş medya kapasitesi, genel ticari, online baskı merkezleri, kitap üreticileri ve fotoğraf ürünleri uzmanları dahil olmak üzere baskı işletmelerinin ofset ve eski teknolojilerden yüksek hacimli baskı makinelerine geçiş yapmasını kolaylaştırıyor. 

Dakikada 80 m kapasiteli ProStream 3080 ve dakikada 133 m kapasiteli ProStream 3133 olmak üzere iki model seçeneğiyle kullanıma sunulan yeni baskı makinesi serisi, 558 mm’ye kadar web genişliklerinde ve 1.524 mm’ye kadar sayfa uzunluklarında ProStream’in en yüksek baskı kalitesini sunuyor. Optimize edilmiş kağıtlar, çeşitli malzemeler ve ağırlıklar kullanılarak yüksek boyuttaki medyalarda hızı düşürmek zorunda kalmadan saatte 11.300 adet 4/4 B2 sayfaya veya dakikada 1.790 adet A4 boyutunda 4/4 baskıya (ayda 58 milyon A4 baskıya) kadar baskı almayı mümkün kılıyor. Bununla birlikte daha geniş bir malzeme yelpazesinde daha yüksek hızlarda ofset kalitesi sağlamak için gelişmiş bir kurutma sistemi de sunuyor. Yeni asimetrik tasarımı sayesinde tüm işleri kağıtla temas etmeden eşit ve kontrollü bir şekilde kurutarak çizilmeye karşı en hassas medyalarda bile olağanüstü kalite sağlıyor. 

Canon’un kâğıt kullanımını iyileştirme çözümünün yeni bir versiyonu olan Smart ColorGrip ve kanıtlanmış su bazlı polimer pigment mürekkepler doğru, canlı ve tutarlı renklerle yüksek kalite sunuyor. Canon’un yüksek performanslı kamera sistemi olan Entegre Kalite Kontrolü de otomatik baskı kalitesi güvencesi sağlıyor.

Canon Europe, Üretim Baskılama’da Avrupa Planlama, Pazarlama ve İnovasyon Kıdemli Direktörü olan Jennifer Kolloczek yeni seriyi: “Yeni ProStream 3000 serisi ile matbaacıların büyüme gücü kazanmak için ihtiyaç duydukları hızı, verimliliği ve medya çeşitliliğini sağlıyoruz. Verimliliğin artması sayesinde kullanıcılar artık ofset ve diğer baskı işlerinden çok daha fazlasını dijital baskıya güvenle taşıyabiliyor. Böylelikle müşteriye geri dönüş süresini, hazırlık süresini ve israfı azaltırken günümüzün küçülen baskı hacimlerini daha kârlı hale getirebiliyor” sözleriyle değerlendirdi.

Canon, ProStream 3000 serisini 27 Şubat- 2 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Hunkeler Innovationdays’de ilk kez kullanıcılarla buluşturdu. Etkinlikte farklı ticari baskı uygulama işlemleri gerçekleştirildi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni