Atomic Heart ve THE FINALS için NVIDIA Game Ready Sürücüsü Geliyor

GeForce Oyuncularına, Yapay Zeka Destekli RTX Video Super Resolution Desteği!

NVIDIA, bugün NVIDIA DLSS 3 destekli Atomic Heart ve 7 Mart’ta başlayacak olan THE FINALS kapalı betası  için yeni bir GeForce Game Ready  Sürücüsü yayınladı. Bu yeni sürücü aynı zamanda GeForce RTX 30 ve 40 Serisi GPU’larda Google Chrome ve Microsoft Edge tarayıcıları aracılığıyla yayınlanan herhangi bir videonun kalitesini artırmak için yapay zeka kullanan RTX Video Super Resolution (VSR) desteğini de sunuyor.

NVIDIA DLSS 3 ile Atomic Heart için Oyuna Hazır

21 Şubat’ta Atomic Heart piyasaya sürüldüğünde, GeForce RTX oyuncuları, NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLSS 2 ve NVIDIA Reflex teknolojileriyle desteklenen oyunda, üst düzey bir performans yakaladılar.

DLSS 3 etkinleştirildiğinde, GeForce RTX 4090 ile 4K performansı %90 artırılarak 184 FPS’e ulaşılırken bu rakam GeForce RTX 4080 ile %80 artırılarak 146 FPS’ye çıkarılıyor. 1440p’de GeForce RTX 4070 Ti ile DLSS 3, 160 FPS’in üzerinde maksimum ayarlarda çalışan performansı %62 artırıyor. DLSS 3 ayrıca CPU’ya bağlı senaryolarda performansı artırmaya yardımcı olabiliyor.

THE FINALS kapalı betasıyla oyuna hazır!

Embark Studios’un THE FINALS, mahvolmuş bir dünyada geçen, benzersiz oyun deneyimleri sunan, ücretsiz bir nişancı oyunudur. Merakla beklenen oyun ayrıca aşağıdakiler de dahil olmak üzere NVIDIA teknolojileriyle destekleniyor:

  • NVIDIA Reflex – Seçenekler menüsünde tek bir tıklamayla etkinleştirilen Reflex, sistem gecikmesini %55’e kadar azaltarak oyunu daha da duyarlı hale getiriyor ve oyun içindeki gecikmelerin azaltılmasına yardımcı oluyor. THE FINALS gibi rekabetçi nişancı oyunlarında Reflex desteği, oyunculara ölüm kalım arasındaki farkı yaratabilecek bir rekabet avantajı sağlıyor.
  • NVIDIA DLSS – RTX oyuncuları, yapay zeka destekli NVIDIA DLSS teknolojisini etkinleştirerek performansı en üst düzeye çıkarıyor.
  • NVIDIA RTXGI, binalar havaya uçarken ve duvarlar çökerken ışık ve gölgeyi doğru bir şekilde hesaplamak için kullanılıyor. RTXGI, anında daha zengin ve daha gerçekçi global aydınlatma üretmek için donanım hızlandırmalı ışın izlemeyi kullanıyor. Oyuncular, RTXGI’nin Dinamik modunun çevre etrafında gerçekçi bir şekilde sıçrayan ışığı deneyimleyebilirken, hacimsel sis ve dumanla kaplanmış dünyayla etkileşime girebiliyor.  

7 Mart’ta iki haftalık yeni kapalı betası, oyunculara bu yıl piyasaya sürülmeden önce THE FINALS’ı deneyimleme şansı veriyor.

NVIDIA RTX Video Super Resolution Desteği Geliyor

RTX Video Super Resolution, GeForce sahiplerinin yapay zeka ile geliştirilmiş netlik ile 1440p veya 4K ekranlarda iyileştirilmiş videoları izlemelerine olanak tanıyan bir yapay zeka görüntü işleme yükseltme aracıdır. GeForce RTX 30 ve 40 Serisi GPU’lar, video kalitesini artırmak için Chrome veya Edge tarayıcılarınızda oynatılan daha düşük çözünürlüklü videoları işliyor.

NVIDIA Tensor Core’ların gücünü son teknoloji yapay zeka görüntü işleme teknikleriyle birleştiren RTX VSR, dikkat dağıtıcı artifactsleri ortadan kaldırırken özellikleri ve kenarları akıllıca keskinleştirip geliştiriyor. RTX VSR, Twitch, YouTube, Netflix, Disney+ veya Hulu gibi platformlardaki içerikler de dahil olmak üzere, bir tarayıcıda oynatılan çoğu videoda çalışıyor.

GeForce Experience’ın Optimal Ayarları Tarafından Desteklenen Yeni Oyunlar 

GeForce Experience’ın tek tıklamayla yapılabilen optimum ayarları, oyuncuların sistem donanımı için oyun seçeneklerini anında yapılandırmasına olanak tanıyarak akıcı ve optimize edilmiş bir oyun deneyimi sunuyor. 1000’den fazla desteklenen oyuna son sürücü sürümüyle 7 oyun daha eklenmiş oluyor.

  • Atomic Heart 
  • Company of Heroes 3
  • Hogwarts Legacy
  • PERISH 
  • The Settlers: New Allies
  • Warlander

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni