Tehlikeli ve Dondurucu Maceralarıyla “Sıfırın Altında Hayat” Ekranlara Dönüyor

Büyüleyici belgesel dizisi “Sıfırın Altında Hayat” onuncu sezonuyla BBC Earth ekranlarına geliyor. Uzun, karanlık ve dondurucu bir kışı atlatmak için savaşan dört Alaskalı hanenin yaşadığı zorlukları anlatan seri, sevenlerine yine görsel şölen yaşatacak.

 

BBC Earth’ün beğeni toplayan belgesel serisi “Sıfırın Altında Hayat” (Life Below Zero), onuncu sezonunda Alaska'nın ücra bölgelerinde yaşamanın getirdiği zorluklarla mücadele eden ve çeşitli girişimlerle para kazanan insanların hikayesini ekranlara getirmeye devam ediyor. Alaska’nın sıfırın altında 62 dereceye kadar düşen dondurucu soğuğuyla mücadele eden karakterler, serinin yeni sezonunda son yılların en zor geçecek kışına hazırlanıyor. Serinin baş karakterlerinden Agnes, eşi Chip’in yokluğunda kızlarıyla birlikte zor koşullara dayanmak ve hayatta kalmak için karibu avlamak zorunda kalıyor.

 

“Sıfırın Altında Hayat”, 19 bölümden oluşan yeni sezonuyla 9 Kasım Çarşamba 00:00’dan itibaren nefes kesen maceraları BBC Earth izleyicisiyle buluşturacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni