Kemer’e yeni parklar kazandırılıyor

Daha yeşil bir Kemer için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kemer Belediyesi ilçe genelinde yeni parkların yapımına hızla devam ediyor. Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Kemer genelindeki park, yeşil alanlar ve orta refüjlerde bakım çalışması yapıyor.

 

Daha yeşil bir Kemer için çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, parklarda bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeşil alanlarda ve orta refüjlerde ot temizliği yapıyor.

 

Bozulan mevsimlik çiçekleri yenileriyle değiştiren belediye ekipleri, çalı grubu bitkileri de budayarak estetik şekiller veriyor.

 

Oyun ve spor aletleri alımı ihalesi yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçede yeni parkların yapımını da hız kesmeden devam ediyor.

 

Çalışmalar kapsamında Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Şefik Bey pansiyonun yanındaki eski park, Çamyuva Mahallesi Hayıtlıgöl mevkisindeki Kahraman Sarı Parkı da revize ediliyor.

 

Belediye ekipleri, Çamyuva Mahallesi Ağva Deresi kenarındaki Haşim Can parkına da oyun grubu ve spor aletlerinin montajını tamamladı.

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak yeşil alanlarda yaptıkları çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

 

Daha yeşil bir Kemer için çalıştıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Topaloğlu, “Belediye olarak ilçemiz genelindeki parklarımızda bakım ve onarım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Orta refüjlerde ve yeşil alanlarda ot temizliği yapıyoruz. İlçemize yeni parklar kazandırıyoruz. Vatandaşlarımızın çocuklarıyla beraber güzel vakit geçirebileceği alanlar oluşturuyoruz. Ağva Dere kenarında yaptığımız proje kapsamında da Haşim Can parkımıza spor aletleri ve oyun gruplarını yerleştirdik. Kemerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni