Kemalpaşa Zeytinyağı Fabrikası Dolu Dizgin

Kemalpaşa Belediyesi’nin ekim ayı başında faaliyete geçirdiği Kem-Bel Zeytinyağı Fabrikası üreticiler tarafından yoğun ilgi görüyor

 

Kemalpaşa Belediyesi’nin tarımı ve üreticiyi destekleme vizyonu doğrultusunda ilçeye kazandırdığı tesis çiftçinin yüzünü güldürdü. Kemalpaşa’nın en önemli tarımsal değerlerinden biri olan zeytini en iyi standartlarda işleyerek zeytinyağı üreten Kemalpaşa Belediyesi piyasaya oranla daha düşük yüzde payı olan 8’lik pay ile günlük yaklaşık 20 ton zeytinyağı sıkımı gerçekleştiriyor. Ekim ayı itibariyle başlayan zeytin hasadı ile birlikte ciddi oranda yoğunluk yaşanan tesis tam kapasite ile çalışmaya devam ediyor.

 

‘’ZEYTİN ÜRETİCİSİNİN YANINDAYIZ.’’

Üreticinin kazancını artırmayı hedeflediklerini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, ‘’Dağlarından yağ, ovalarından bal akan bu bereketli topraklarda, böylesine büyük bir hazineyle birlikte yaşadığımız için çok şanslıyız. Kemalpaşa’mızın en önemli tarım ürünlerinden biri olan zeytine sahip çıkmak ve çiftçimize destek olmak adına Zeytinyağı Fabrika’mızı ilçemize kazandırdık. Hasat döneminin başlamasından itibaren 600 çiftçimiz uygun yüzdeli üretimden fayda sağladı, bu sayı her geçen gün artarak devam ediyor. Zeytin üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni