Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman Fırıncı Esnafı İle Bir Araya Geldi

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve Kartepeli fırıncı esnafı ile bir araya geldi.

 

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, esnaf buluşmalarına devam ediyor. Başkan Kocaman; Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, yönetim kurulu üyeleri ve Kartepeli fırıncı esnafıyla bir araya geldi.

 

 

Kartepe Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür eden Kartepe İlçe Tarım Müdürü Ayhan Kan “Türk insanının vazgeçilmezi ekmektir. Bu sektör içerisinde üretime katkı verdiğiniz için teşekkür ediyorum. İlimiz ve ilçemizde en iyi üretimin yapılması noktasında gereken denetimlerimiz yapılmaktadır. Her zaman uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi.

 

 

Halk ekmek konusunda titiz bir çalışma yapıldığını belirten Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Bu konuda KBB Başkanımız Tahir Büyükakın’a çok teşekkür ediyorum. Ekonomimizin can damarı esnafımızın her zaman yanındayız. Esnaf buluşmaları kapsamında fırıncı esnafımızla bir araya gelerek fikir ve önerilerini dinledik. Kartepemize katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni