Gölcük Belediyesi Genç Belediye Ödülünü Kazandı

Gölcük Belediyesi, Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festivali’nde açtığı stantta tanıttığı gençlere yönelik hayata geçirdiği hizmetleri ile “Genç Belediye” ödülüne layık görüldü.

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığınca 5-9 Ekim’de Ankara Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik gerçekleştirilen "Tam Bana Göre Festivali" devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı festivale, Gölcük Belediye Belediyesi de yerini alarak ilçede gençlere yönelik yapılan hizmetlerini tanıttı.

 

GENÇLERE YÖNELİK HİZMETLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Festivalde; Türkiye genelinde il ve ilçe belediyelerinin başvurduğu ve yüzlerce projenin yarıştığı yarışmada Gölcük Belediyesi, “Gençlere Değer” başlığı altında gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle “Genç Belediye” ödülüne layık görüldü.  Festivale katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Genç Belediye” ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adına, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin elinden aldı.

 

GÖLCÜK’TEKİ HİZMETLER ANKARA’YA TAŞINDI

Millet Bahçesi’nde düzenlenen festivalde, AK Parti belediyeleri faaliyetlerini sergileyerek, hizmetlerini anlatarak, yöresel lezzetlerini tanıtmaya devam ediyor. Müzik dinletileri ve konserlerin düzenlendiği festivalde, genç sanatçılar sahne alıyor. Tiyatro, sinema ve e-spor etkinliklerinin de gerçekleştirildiği festivalde açılan Gölcük Belediyesi standında da gençlere yönelik yapılan hizmet ve faaliyetler gençlere aktarılarak, tanıtıcı broşürler dağıtılıyor.

 

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİ GENÇLERE ANLATILDI

Gölcük Belediyesi standında gençlere yönelik hizmet arasında yer alan beden eğitimi bölümü ve POMEM sınavlarına hazırlık kursları, Gölcük Belediyesi Dijital Kütüphane, Değirmendere Yalı Evleri Kütüphanesi, Gölcük Sanat Galerisi Kütüphanesi, 3D Yazıcı Atölyesi, Gölcük Belediyespor, Öğrencilerin Bireysel ve Sosyal Gelişimini Destekleme Projesi, müzeler, sosyal ve kültürel tesisler, ilçedeki kültürel, sportif ve sosyal faaliyetler ayrıntılı şekilde ziyaretçilere tanıtılıyor.

 

GENÇLERE YÖNELİK HİZMETLER ARTARAK DEVAM EDECEK

Genç Belediye ödülünün guru verici olduğunu söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Türkiye genelinde il ve ilçe belediyelerinin başvurduğu ve yüzlerce projenin yarıştığı yarışmada, ‘Gençlere Değer’ başlığı altında gençlere yönelik hayata geçirdiğimiz projelerle; ‘Genç Belediye’ ödülünü kazandık. Kültür, sanat ve spor kenti Gölcük hedefimizle, gençlerimize yönelik proje ve çalışmalarımıza bundan sonra da, şevkle, arttırarak devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni