Çayırova Yavuz Selim Caddesinde İçmesuyu Şebekesi Yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Çayırova ilçesine bağlı Yavuz Selim Caddesinde içme suyu altyapı yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Devam eden çalışmalar kapsamında toplam 1350 metre uzunluğunda çeşitli çaplarda içme suyu hattı yenilenecek.

2021-2022 yılları yatırım programı kapsamında Kocaeli genelinde yatırımlar gerçekleştiren İSU Genel Müdürlüğü, Çayırova ilçesinde de çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde yıl içerisinde birçok çalışmayı tamamlayan İSU, ilçeye bağlı Yavuz Selim Caddesinde ekonomik ömrünü tamamlamış ve artan yerleşim alanı ve nüfus ile birlikte yetersiz kalan içme suyu hattını yenileme çalışmalarına bir süre önce başladı.

Çalışmalar kapsamında cadde üzerinde 300 mm çapında uzun ömürlü düktil font boru kullanılarak 300 metre, 200 mm çapında düktil font boru kullanılarak 20 metre ve 110 mm çapında son teknolojik ürünü 0-Pvc boru kullanılarak da 1030 metre içme suyu hattı yenilenecek. Toplam 1350 metre yeni hattın yenileneceği çalışmalar program çerçevesinde devam ediyor. Çalışmalar sırasında gerekli güvenlik ve trafik önlemleri alındı.

Yavuz Selim Caddesindeki içme suyu hattı yenileme çalışmalarını kısa bir süre içinde tamamlanması hedefleniyor. Altyapı yenileme çalışmaların ardından kazı alanlarının çökme sürecinden sonra üstyapı çalışmaları gerçekleştirilecek. Böylelikle caddenin altyapı ve üstyapı problemleri giderilecektir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni