Bayraklı ve Karşıyaka’ya alternatif içme suyu hattı bağlanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerine kesintisiz içme suyu sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Kuzey ve Güney kaynakları arasında alternatif hat imalatı yapılarak olası arızalarda su kesintisi yaşanmasının önüne geçilecek. Bağlantı çalışmaları sırasında Perşembe gününden itibaren Bayraklı’nın bazı mahallelerinde zorunlu su kesintisi uygulanacak.

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in içme suyu altyapısını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Karşıyaka’da yaşanabilecek su kesintilerini engellemek için bir çalışma yürütülecek. Ekipler, Yeni Girne Bulvarı’na paralel olarak döşenen 470 metrelik alternatif hattı Menemen acil hattına bağlayacak. Alternatif bağlantı ile kuzey kaynaklarından su alınamaması durumunda Karşıyaka ve Bayraklı’da yaşanabilecek problemlerin önüne geçilecek.

Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerine içme suyu sağlayan Bayraklı Pazaryeri Pompa İstasyonu’nda emiş ve çıkış kolektörleri ile vanalar yenilenecek. Gümüşpala Pompa İstasyonu’nda da yenileme çalışmaları eşgüdümlü olarak gerçekleştirilecek.

Zorunlu su kesintisinden etkilenecek mahalleler:
15.12.2022 Perşembe günü saat 10:00 ile 16.12.2022 Cuma günü saat 08:00 arasında, Bayraklı’nın Cengizhan, Çiçek, Alparslan, Muhittin Erener ve Fuat Edip Baksı mahallelerine 22 saat su verilemeyecek.
15.12.2022 Perşembe 10:00 – 23:00 saatleri arasında ise Nafiz Gürman, Yamanlar, Emek, Doğançay, Soğukkuyu, Örnekköy, Onur, Körfez, Gümüşpala ve 75. Yıl mahallelerinde 13 saat zorunlu su kesintisi uygulanacak.

 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni