Başkan Büyükakın: İstişarelere önem veriyoruz

Başkan Büyükakın, “İş insanından profesyonel yöneticilere, kadından erkeğine, çocuktan gencine, engellisinden yaşlısına kadar tüm hizmetlerimizin merkezinde insan var” dedi.

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Yayıncılar ve Kitapçılar Derneği Başkanı Mustafa Anayurtlu, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar, Öncü Kadınlar Derneği Başkanı Serpil Büşra Namlı ve beraberlerindeki heyetleri makamında konuk etti. Her fırsatta iş dünyasından esnaflara, vakıf ve hemşeri federasyonlarından eğitim ve gençlik alanlarına dönük her kesimle görüşen Başkan Büyükakın, “İş insanından profesyonel yöneticilere, kadından erkeğine, çocuktan gencine, engellisinden yaşlısına kadar tüm hizmetlerimizin merkezinde insan var. İnsanımızın mutlu olması için çalışıyoruz. Bunu da istişarelere önem vererek yapıyoruz” dedi.

 

“KÜLTÜRÜMÜZLE VE TARİHİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Öncü Kadınlar Derneği ile buluşmasında “Kültürümüzle ve tarihimizle gurur duyuyoruz” ifadesini kullanan Başkan Büyükakın, “Bizler eksik değiliz. Dünyaya söyleyecek sözümüz var. Bizlerin bereketli bir kültür mirasımız var. Nene Hatun gibi Kara Fatma gibi rol modellerimiz var. Bu isimleri gençlerimize anlatmamız gerekiyor. Başardıklarının ne olduğunu ifade etmemiz gerekiyor. Bizler kültürümüzle ve tarihimizle gurur duyuyoruz. İşte bunları geleceğe taşıyacakta kadınlarımızdır” açıklamasını yaptı.

 

31. KALİTE KONGRESİ YAPILACAK

KALDER Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar, Başkan Yardımcısı Filiz Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Serdar Kemaloğlu ve Barış Arat, Genel Sekreter Sabri Bülbül ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Deniz Atagün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kocaeli Sanayi Odası destekleriyle 22-23 Kasım’da gerçekleşecek 31.Kalite Kongresi hakkında Başkan Büyükakın’a bilgi aktardı.

 

“EN DOĞRU ADRES KOCAELİ KİTAP FUARI’DIR”

Kocaeli Kitap Fuarı’nın şehirdeki kitap okuma alışkanlıklarına çok büyük katkısının olduğuna dikkat çeken Başkan Büyükakın, Kocaeli Yayıncılar ve Kitapçılar Derneği Başkanı Mustafa Anayurtlu ve beraberindeki heyetle olan görüşmesinde, “Kitap okumak isteyenlerin, sahafları gezmek isteyenlerin aslında kitapseverler için en doğru adres Kocaeli Kitap Fuarı’dır” ifadelerini sarf etti. Birliktelikler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni