Bağcılar’da 15 çift, toplu düğünle mutluluğa adım attı

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 27’nci “Toplu Düğün Şöleni’nde 15 çift, dünya evine girdi. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir’in kıydığı nikahla beraber toplu düğün programlarında evlenenlerin sayısı 1115 oldu.

 

Bağcılar Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Düğün Şöleni’nin bu sene 27’ncisi görkemli bir törenle yapıldı. Şölenin gerçekleştiği Dr. Kadir Topbaş Halk Sarayı, evlenecek çiftlerin yakınlarıyla doldu. Saat 14.00’te başlayan programa siyaset ve iş dünyasından isimler de iştirak etti. Volkan gösterisi ile müzik eşliğinde alana giren gelin ve damatlar, yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılandı.

 

Organizasyonda emeği geçen Bağcılar Belediye başkanlarına teşekkür eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Aile kurmaya, milletimiz adına yuva olmaya niyet eden 15 genç kardeşimizi tebrik ediyorum. Hem memleketimiz hem Bağcılarımız hem de kendi yakınları için örnek gösterilecek bir evlilik hayatı sürmelerini Rabbimden temenni ediyorum” dedi.

 

Ailenin yaşatılmasında önemli hizmetler yaptık

Aile kavramının toplumun yapısını oluşturan en önemli etken olduğunu belirten Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de “Bağcılar Belediyesi olarak kuruluşundan bu yana toplumun her alanında özellikle aile kurumunun oluşturulmasında ve yaşatılmasında önemli hizmetler yaptı. 27’ncisini düzenlediğimiz toplu nikah töreninde bugün itibariyle 1115’inci ailemizin kuruluşuna vesile oluyoruz. Bugün evliliğe adım atan genç çiftlerimize mutluluklar diliyoruz” diye konuştu.

 

Gelinlerden ikisi kız kardeş

Protokol konuşmalarından sonra Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, temsili olarak iki çiftin nikahını kıydı. “Evet” diyerek mutlu yuvaya ilk adım atan çiftlerin arasında iki kız kardeş de bulunuyor. Kübra ve Sümeyye Oral kardeşler aşık oldukları damat adaylarıyla evlenmek için aynı günü seçti.

 

Program sonunda çiftlere çeyiz olarak iki çekyat, halı, çamaşır makinesi, buzdolabı, ütü, porselen yemek ve çatal kaşık takımı, elektrikli süpürge, fırın, bardak, tencere, ütü, ütü masası ve çaydanlık seti hediye edildi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2
deneme bonusu veren siteler
Likit istanbul psikolog instagram takipçi satın al yangın merdiveni